Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 168
Tip gradiva
patentni spisi (168)
Časopisje in članki - naslov
Živila (168)
Časopisje in članki - oblika
Jezik
slovenski (168)
Leto izida
1922 (7)
1923 (6)
1924 (5)
1925 (11)
1926 (3)
1927 (7)
1929 (11)
1930 (8)
1931 (16)
1932 (9)
1933 (14)
1934 (15)
1935 (13)
1936 (12)
1937 (12)
1938 (13)
1939 (2)
1940 (2)
1941 (2)
Izvor
Narodna in univerzitetna knjižnica (168)
Vsebina
Založnik
Uprava za zaštitu industriske svojine (168)
Pravice
javna domena (168)
Dostop
Prost (168)
Išči med rezultati (
168
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Postupak za spravljanje veštačke arome kafe i njena tehnička primena
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1266 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Postupak za konzerviranje brašna i za poboljšanje pečenja i boje
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (627 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Uredjaj za sušenje mleka i drugih tečnosti, praškova i sl.
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (884 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za dobijanje koncentrisanih rastvora kalijumovih soli iz rakiskog kljuka
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (390 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Presa sa neprekidnim radom za pretvaranje u konce jedne mase konzistentne kao testo
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1423 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postopanje pri izdelovanju pšenične moke
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (600 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak i sredstvo za oplemenjivanje pšenice i raži
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (476 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Poboljšanja u predohrani i čuvanju proizvoda koji se lako kvare
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1320 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Presa za konzerviranje šunki i t. sl.
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1141 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak i naprava za izradu veštačkih kožica za kobasice
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2074 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Postupak za spravljanje čajnog ekstrakta i konzenviranog čaja
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (396 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za održavanje voća, naročito groždja, povrća i pečuraka u stalno svežem stanju
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (567 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za konzervisanje stočne hrane
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (647 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Poboljšanja, koja se odnose na proizvodnju hrane za živina i stoku i to od otpadaka i bačene neu...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (594 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za sterilizovanje tečnosti, naročito vode za piće, oligodinamičkim putem
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (3981 kB)
1. TXT datoteka (38 kB)
Limena doza
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1279 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postopek za stabiliziranje vsebine nitrata v zmeseh ali raztopinah natriumnitrita s kuhinjsko so...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (534 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za povečanje iskoriščavanja hrane i namirnica, kao i za rastvaranje i popravljanje živo...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1149 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak i uređaj za brzo salamurenje mesa
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (907 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za poboljšanje povrća i produkt proizveden tim postupkom
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1319 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Postupak za produženje trajanja jogurta ili jogurtu sličnih mlečnih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (737 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za izradu sredstva za kvašenje žita pre mlevenja
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (453 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za čiščenje i beljenje oraha pomoću hlora
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (518 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za zaštitu biljnih i životinjskih proizvoda od magacinskih bolesti
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (656 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak i naprava za sterilizaciju ili pasterizaciju tečnosti
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1264 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Poboljšanja na uređajima za sterilizovanje pomoću ultra-violetnih zrakova
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2166 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Postupak i aparat za zračenje tečnosti, naročito mleka
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1428 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Postupak za održavanje svežine i za čuvanje svežeg voća i povrća kao i razbijenih jaja
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1280 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Postupak za poboljšanje mirisa, ukusa i probavljivosti sirove penice u svrhu upotrebe za hranlji...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (726 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za izradu hranljivih keksova od suvog početnog materijala
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (453 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za preradu neprečišćenog ili finog brašna i mlinarskih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (664 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak i uređenje za zračenje sitnozrnaste hrane, naročito brašna
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (944 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za sterilizovanje tečnosti, naročito mleka, električnim putem
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1623 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Poboljšanja koja se odnose na automatske uredaje za izradu sladoleda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1691 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Postupak za tvorenje kave, koja se popari i sama filtrira
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (488 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Boca za konzerviranje voća
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (786 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Drveni ugljen za stočnu hranu
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (496 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za otstranjivanje škodljivih sastojaka iz zrna kafe, naročito chlorogenske kiseline
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (951 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za spravljanje presovane konzerve zobi u obliku briketa
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (569 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za izradjivanje srestva za kozervisanje, kombinovanog sa postupkom za konzervisanje mes...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1584 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
Postupak za spravljanje koncentrisanog mleka sa čokoladom
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (617 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za spravljanje bezkafeinskih odn. malokafeinskih kafenih zrna sa sadržinom ekstrakta, k...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1224 kB)
1. TXT datoteka (12 kB)
Postupak i sprava za održavanje (konzerviranje) zelene stočne hrane preobraćanjem u slatku preso...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1376 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Kutija za konzerve, koja se zatvara pomoću vazdušnog pritiska
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (898 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za primjenu i zgotavljanje jedne serumske tekućine, koja kroz dulje vremena konzervira ...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (757 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za izradnju koncentrovanih, protiv iskvarenja otpornih hranivih sretstava
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2934 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Postupak za uklanjanje klica odn. za održavanje u svežem stanju sretstava za hranu i za uživanje
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (970 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Postupak za sterilizovanje životnih namirnica i sličnog u dozama, koje su ispunjene ugljenom kis...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1169 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za proizvodnju pjenastog pića iz mlijeka
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (596 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za zgotavljanje mlječnih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (551 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Salamura za meso
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (492 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za priredbu kruha kisnućem
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (668 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak i sredstvo za oplemenjivanje brašna
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (394 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za priredjivanje proizvoda prikladnog za hranu
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1518 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
Način za spravljanje lactoseruma i proizvodi, koji iz njega proizlaze
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (477 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za spravljanje srestva, koje služi kao zamena za kafu
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (370 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za izradu crijeva za kobasice
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (605 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za izdelovanje hranilnega sredstva
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (694 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak pri izradi sirišta i drugih koagulujućih fermenata, pomoću metalnih soli
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (499 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Poboljšanja u sterilizaciji tečnosti
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1918 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Postopek za izdelovanje trpežnih živil iz razklenjenih, celulozo vsebujočih rastlinskih delov
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (713 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za tretiranje brašna i mlinarskih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (952 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak za zgotavljanje krmenih hljebaca
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (538 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za održavanje životnih namirnica u svežem stanju
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (557 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Poboljšanja, koja so odnose na obradu cerealnih materija
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2110 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
Postopek in priprava za izboljšanje okusa čokolade in drugih živil mehaničnim potom
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1301 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za sterilizovanje i oligodinamičko aktiviranje tečnosti ili materija, koje se lako pret...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (740 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za održavanje u svežem stanju tečnih mlečnih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (922 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Mašina za pravljenje bonbona
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1845 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za izradu vitaminom bogatih hranljivih sretstava od pasteriziranog ili steriliziranog m...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (645 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za tretiranje materija, naročito brašna, mlevenih proizvoda i sličnog halogenim azotnim...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (695 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Uređenje za čuvanje voća i povrća pomoću ultra ljubičastih zrakova
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1456 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za spravljanje hleba iz cele sadržine zrna
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1170 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za konzerviranje svežeg sena
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (976 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Postupak za izradu poboljšanih hranljivih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1814 kB)
1. TXT datoteka (22 kB)
Način izdelovanja marmelade iz klajnih buč
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (451 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za preradu neprečišćenog ili finog brašna i mlinarskih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (452 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za preobračanje tvrdih sireva u trajno postojane meke sireve
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (520 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za spremanje brašna mlinskih i brašnenih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (640 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Uredjenje za pretvaranje u prah i sušenje ili isparavanje mleka i drugih tečnosti
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (873 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postopek in priprava za ohranjevanje tekočih hranil kot mleko in pod.
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1024 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Zatvarač za kutije
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (826 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za encimatično spravljanje hranivog sladnog brašna za djecu i hranivog sladnog kakaoa
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (523 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za održanje vitamina pri konzervisanju biljaka
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (505 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Poboljšanja u postupku za pripremanje žita
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1664 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Postupak i uređaji za konzervisanje životinja za klanje i drugih pomoću injekcija podesnog rastvora
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1596 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za konzerviranje jaja
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (501 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za skrutnjivanje tekućih ili kašastih tvari ili proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (691 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za konzervisanje jaja, ubrizgavanjem sone ili druge smeše
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (335 kB)
1. TXT datoteka (2 kB)
Postupak za preradu žita odnosno brašna
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (509 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Konzervirani začin (zafrig)
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (508 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za sušenje veštačkih čreva iz životinjskog vlaknastog materijala
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (916 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Postupak i uredjaj za konzervisanje i održavanje jaja (od peradi) oko godinu dana u potpuno svež...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (952 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Uredjaj sa sušenje mleka i drugih tečnosti, praška i sl.
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (833 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za besprekidnu izradu venčastih čreva, koja se sastoje od plastične vlaknaste mase živo...
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2307 kB)
1. TXT datoteka (22 kB)
Uređaj za sterilizovanje i konzerviranje mleka
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1075 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Poboljšanja kod održavanja žila, brašna, trica i sličnih proizvoda
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (691 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Mašina za sladoled sa rotacionom zavojnicom
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1382 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Postopek za zvišanje ukoriščanja hranilnih in krmivnih sredstev
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (605 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za bistrenje i konzerviranje tečnosti, koje sadrže koloide
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1293 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
stran
od 2
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100