Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 95
Tip gradiva
knjige (2)
znanstveno časopisje in članki (93)
Časopisje in članki - naslov
Academica turistica (30)
Acta agriculturae Slovenica (8)
Agricultura scientia (1)
Annales. Series historia et sociologia (5)
Annales. Series historia naturalis (1)
Anthropological notebooks (1)
Arheološki vestnik (1)
Arhivi (1)
Ars et humanitas (1)
CEPS journal (1)
Etnolog. Nova vrsta (Ljubljana) (1)
Gea (Ljubljana) (2)
Geografija v šoli (1)
Glasnik Slovenskega etnološkega društva (7)
International journal of management, knowledge and learning (1)
Keria (Ljubljana) (1)
Kronika (Ljubljana) (1)
Managing global transitions (1)
Materiali in tehnologije (1)
Mednarodno inovativno poslovanje (1)
Naše gospodarstvo (10)
Organizacija (Kranj) (7)
Revija za zdravstvene vede (1)
Strojniški vestnik (1)
Traditiones (Ljubljana) (4)
Vestnik za tuje jezike (1)
Zdravstveno varstvo (1)
Zgodovina za vse (1)
Časopisje in članki - oblika
članki (93)
Jezik
angleški (51)
italijanski (1)
slovenski (44)
Leto izida
1992 (1)
2000 (1)
2001 (1)
2002 (4)
2003 (1)
2004 (1)
2006 (1)
2007 (2)
2008 (6)
2009 (4)
2010 (8)
2011 (8)
2012 (6)
2013 (5)
2014 (7)
2015 (5)
2016 (6)
2017 (4)
2018 (1)
2019 (5)
2020 (5)
2021 (4)
2022 (3)
2023 (5)
2024 (1)
Izvor
Arhivsko društvo Slovenije (1)
DOBA Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor (1)
Društvo antropologov Slovenije (1)
Inštitut za kovinske materiale in tehnologije (1)
Inštitut za varovanje zdravja RS (1)
Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije Celje (1)
Mladinska knjiga (2)
Narodna in univerzitetna knjižnica (4)
Slovenski etnografski muzej (1)
Slovensko etnološko društvo (7)
Univerza na Primorskem, Fakulteta za management (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (8)
Univerza v Ljubljani, Fakulteta za strojništvo (1)
Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, Znanstvena založba (1)
Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta (1)
Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta (10)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo (1)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede (7)
Univerza v Novem mestu, Fakulteta za zdravstvene vede (1)
Založba Univerze na Primorskem (30)
Zavod RS za šolstvo (1)
Zgodovinsko društvo Celje (1)
Zgodovinsko društvo za južno Primorsko (6)
Znanstvena založba Filozofske fakultete (2)
ZRC SAZU (3)
Zveza zgodovinskih društev Slovenije (1)
Vsebina
Gospodinjstvo (95)
Arheologija (2)
Ekonomija (15)
Etnologija (4)
Inženirstvo, tehnologija (1)
Kemija (1)
Medicina (1)
Menedžment (10)
Naravoslovne vede (1)
Poslovni menedžment (1)
Sociologija (3)
Zgodovina Slovenije (1)
Založnik
= Association of Mechanical Engineers and Technicians of Slovenia etc. (1)
Arhivsko društvo Slovenije (1)
Biotehniška fakulteta (6)
Centro di ricerche scientifiche della Repubblica di Slovenia (4)
Doba Epis (1)
Društvo antropologov Slovenije (1)
Društvo ekonomistov Maribor (10)
Ekonomski center Maribor (10)
Ekonomsko-poslovna fakulteta (10)
Faculty of management (1)
Inštitut za kovinske materiale in tehnologije (1)
Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (1)
Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije (1)
Mladinska knjiga (2)
Moderna organizacija (7)
Pedagoška fakulteta, Univerza v Ljubljani (1)
Slovene Anthropological Society (1)
Slovenska akademija znanosti in umetnosti (5)
Slovenski etnografski muzej (1)
Slovensko etnološko društvo (7)
Societá storica del Litorale (4)
Turistica (9)
University of Primorska Press (21)
Univerza na Primorskem, Znanstvenoraziskovalno središče (2)
Univerza v Novem mestu, Fakulteta za zdravstvene vede (1)
Univerzitetna založba Univerze v Mariboru (1)
Založba Univerze na Primorskem (2)
Založba Univerze v Ljubljani (2)
Založba ZRC (3)
Zavod Republike Slovenije za šolstvo (1)
Zgodovinsko društvo Celje (1)
Zgodovinsko društvo za južno Primorsko (6)
Znanstvena založba Filozofske fakultete (3)
Znanstveno raziskovalno središče Republike Slovenije (4)
Zveza strojnih inženirjev in tehnikov Slovenije etc. (1)
Zveza zgodovinskih društev Slovenije (1)
Pravice
CC BY - priznanje avtorstva (4)
CC BY-NC - priznanje avtorstva, nekomercialno (7)
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (14)
CC BY-NC-SA - priznanje avtorstva, nekomercialno, deljenje pod istimi pogoji (1)
CC BY-SA - priznanje avtorstva, deljenje pod istimi pogoji (5)
pravice pridržane (64)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (2)
Prost (93)
Išči med rezultati (
95
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Pogled menedžerjev in zaposlenih na kakovost delovnega življenja v slovenskem hotelirstvu
Avtorji:
Šuligoj, Metod (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2010, letnik 56,
številka 3/4
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (327 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Vpliv dejavnikov ponudbe in povpraševanja na cene v gostinstvu
Avtorji:
Gričar, Sergej (avtor)
/
Bojnec, Štefan (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2010, letnik 56,
številka 3/4
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (309 kB)
1. TXT datoteka (42 kB)
Zdenka Šadl: Umazano delo med stigmo in ponosom: plačane gospodinjske delavke v Sloveniji
Avtorji:
Selišnik, Irena (avtor)
Vir:
Ars et humanitas
Številčenje: 2011, letnik 5,
številka 2
Izvor: Znanstvena založba Filozofske fakultete
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (100 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Specifike hotelirstva kot faktor za uvajanje metode ciljnih stroškov v hotelirsko dejavnost
Avtorji:
Novel, Igor (avtor)
Vir:
Organizacija (Kranj)
Številčenje: 2008, letnik 41,
številka 2
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (899 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Antioxidant activity in selected Slovenian organic and conventional crops
Avtorji:
Knap, Manca (avtor)
/
Ogrinc, Nives (avtor)
/
Potočnik, Klemen (avtor)
/
Vidrih, Rajko (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 103,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (249 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Marija Remec: Kuharica: Nasveti za kmečko, delavsko in preprosto meščansko hišo; Redna publikacij...
Avtorji:
Ilich, Iztok (avtor)
Vir:
Glasnik Slovenskega etnološkega društva
Številčenje: 2013, letnik 53,
številka 3/4
Izvor: Slovensko etnološko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (309 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Attitudes towards private labels - example of a consumer sensory evaluation of food in Slovenia
Avtorji:
Kuhar, Aleš (avtor)
/
Tič, Tanja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2008, letnik 91,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (210 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Operational crisis management techniques in the catering industry in times of recession
Avtorji:
Kukanja, Marko (avtor)
/
Planinc, Tanja (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2013, letnik 59,
številka 1/2
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (715 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Ferdo Jelenc in Narte Velikonja: Serviranje; Banovinska zaloga šolskih knjig in učil, Ljubljana 1...
Avtorji:
Ilich, Iztok (avtor)
Vir:
Glasnik Slovenskega etnološkega društva
Številčenje: 2012, letnik 52,
številka 1/4
Izvor: Slovensko etnološko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (613 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Stara štorska gostilna Francl
Avtorji:
Ocvirk, Matej (avtor)
Vir:
Glasnik Slovenskega etnološkega društva
Številčenje: 2016, letnik 56,
številka 1/2
Izvor: Slovensko etnološko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (351 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
GeoNames povezava
Heating Swedish houses
Avtorji:
Henning, Annette (avtor)
Vir:
Anthropological notebooks
Številčenje: 2008, letnik 14,
številka 3
Izvor: Društvo antropologov Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (82 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
Does consumer preference exceed initially indicated wishes?
Avtorji:
Borovšak, Katarina (avtor)
/
Gellynck, Xavier (avtor)
/
Pelsmaeker, Sara de (avtor)
/
Kuhar, Aleš (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 104,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (594 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Anton Turk: Spretna kuharica: Nova velika kuharska knjiga: 109 let staro navodilo, kako se kuhajo...
Avtorji:
Ilich, Iztok (avtor)
Vir:
Glasnik Slovenskega etnološkega društva
Številčenje: 2013, letnik 53,
številka 1/2
Izvor: Slovensko etnološko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (278 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Content analysis of hotel guest comment cards
Avtorji:
Marković, Suzana (avtor)
/
Raspor, Sanja (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2010, letnik 56,
številka 1/2
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (357 kB)
1. TXT datoteka (50 kB)
Detection and comparison of the sensory quality of wild and farmed brown trout (Salmo trutta) by ...
Avtorji:
Pohar, Jurij (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 98,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (299 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurants
Avtorji:
Poklar Vatovec, Tamara (avtor)
/
Jakus, Tadeja (avtor)
/
Bizjak, Mojca (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 104,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (513 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
The content of minerals in Slovenian organic and conventional produced fruits, herbs and vegetables
Avtorji:
Knap, Manca (avtor)
/
Nečemer, Marijan (avtor)
/
Kump, Peter (avtor)
/
Potočnik, Klemen (avtor)
/
Vidrih, Rajko (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 103,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (237 kB)
1. TXT datoteka (25 kB)
Analyzing hotel innovation behavior in the Balaton region of Hungary to identify best practices
Avtorji:
Gyurácz-Németh, Petra (avtor)
/
Horn, Nikolett (avtor)
/
Friedrich, Nóra (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2016, letnik 62,
številka 3
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (247 kB)
1. TXT datoteka (38 kB)
Družbena odgovornost podjetij v turističnem sektorju
Avtorji:
Gorenak, Mitja (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2009, letnik 55,
številka 3/4
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (138 kB)
1. TXT datoteka (38 kB)
Najnujnejše znanje o sodobnem kuhanju: Zbirka času primernih receptov in navodilo za uporabo zabo...
Avtorji:
Ilich, Iztok (avtor)
Vir:
Glasnik Slovenskega etnološkega društva
Številčenje: 2011, letnik 51,
številka 3/4
Izvor: Slovensko etnološko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (298 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Janez Bogataj: Potice iz Slovenije; Založba Rokus Klett, Ljubljana 2013, 240 str.
Avtorji:
Ilich, Iztok (avtor)
Vir:
Glasnik Slovenskega etnološkega društva
Številčenje: 2014, letnik 54,
številka 1/2
Izvor: Slovensko etnološko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (304 kB)
1. TXT datoteka (12 kB)
Odnos med stopnjo zadovoljstva in zvestobo gostov v slovenskih hotelih
Avtorji:
Zabukovec Baruca, Petra (avtor)
/
Čivre, Žana (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2012, letnik 58,
številka 1/2
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (485 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Raztapljanje CO2 v embalirani vodi ali brezalkoholni pijači in s tem povezane možne poškodbe
Avtorji:
Drev, Darko (avtor)
/
Peček, Mitja (avtor)
/
Panjan, Jože (avtor)
Vir:
Materiali in tehnologije
Številčenje: 2008, letnik 42,
številka 6
Izvor: Inštitut za kovinske materiale in tehnologije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (257 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Knowledge management in the hotel industry before and after the entry in the EU
Avtorji:
Nemec Rudež, Helena (avtor)
Vir:
Organizacija (Kranj)
Številčenje: 2010, letnik 43,
številka 4
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (132 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
Delovni pogoji v gostinski dejavnosti
Avtorji:
Šuligoj, Metod (avtor)
Vir:
Organizacija (Kranj)
Številčenje: 2006, letnik 39,
številka 2
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (206 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Ali podoba hotela in zaznana kakovost storitev ustvarjata zadovoljstvo njegovih gostov?
Avtorji:
Milfelner, Borut (avtor)
/
Mumel, Damijan (avtor)
/
Pisnik, Aleksandra (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2010, letnik 56,
številka 5/6
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (317 kB)
1. TXT datoteka (39 kB)
Kategorizacija nastanitvenih obratov
Avtorji:
Uran Maravić, Maja (avtor)
/
Ivankovič, Gordana (pisec recenzij)
/
Šuligoj, Metod (pisec recenzij)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1860 kB)
1. TXT datoteka (299 kB)
Quality competitive advantage of small hotels in Croatia
Avtorji:
Milohnić, Ines (avtor)
/
Gržinić, Jasmina (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2010, letnik 56,
številka 5/6
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (369 kB)
1. TXT datoteka (37 kB)
Maja Godina-Golija, Prehranski pojmovnik za mlade ...
Avtorji:
Dular, Andrej (avtor)
Vir:
Traditiones (Ljubljana)
Številčenje: 2007, letnik 36,
številka 2
Izvor: ZRC SAZU
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (64 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Elka in njen dom
Avtorji:
Pisanec, Anuša (avtor)
/
Stražišar, Urška (avtor)
Vir:
Etnolog. Nova vrsta (Ljubljana)
Številčenje: 2008, letnik 18=69,
številka 1
Izvor: Slovenski etnografski muzej
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (177 kB)
1. TXT datoteka (50 kB)
Generacije mladih in oglasi za deficitarne gostinske poklice
Avtorji:
Šuligoj, Metod (avtor)
Vir:
Organizacija (Kranj)
Številčenje: 2011, letnik 44,
številka 1
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (203 kB)
1. TXT datoteka (39 kB)
Kuharske knjige in "slovenska kuhinja"
Avtorji:
Starec, Saša (avtor)
Vir:
Glasnik Slovenskega etnološkega društva
Številčenje: 2007, letnik 47,
številka 1/2
Izvor: Slovensko etnološko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (92 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Andrej Pleterski. Kuhinjska kultura v zgodnjem srednjem veku ...
Avtorji:
Šašel Kos, Marjeta (avtor)
Vir:
Keria (Ljubljana)
Številčenje: 2008, letnik 10,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, Znanstvena založba
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (381 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Slovenska gostinska ponudba in italijanski gosti
Avtorji:
Gomzi Praprotnik, Silva (avtor)
Vir:
Vestnik za tuje jezike
Številčenje: 2016, letnik 8,
številka 1
Izvor: Znanstvena založba Filozofske fakultete
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (299 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Nagrajevanje zaposlenih v (ne)birokratskih turističnih organizacijah
Avtorji:
Šuligoj, Metod (avtor)
Vir:
Naše gospodarstvo
Številčenje: 2009, letnik 55,
številka 3/4
Izvor: Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (180 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Pomen kuharskih knjig za etnološko raziskovanje prehrane
Avtorji:
Godina-Golija, Maja (avtor)
Vir:
Traditiones (Ljubljana)
Številčenje: 2001, letnik 30,
številka 1
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2032 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Migracije iz embalaže v živila
Avtorji:
Golja, Viviana (avtor)
/
Zorič, Andreja (avtor)
Vir:
Zdravstveno varstvo
Številčenje: 2004, letnik 43,
številka 2
Izvor: Inštitut za varovanje zdravja RS
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (94 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Andrej Pleterski, Kuhinjska kultura v zgodnjem srednjem veku (s prispevkom Helene Gorjup) ...
Avtorji:
Ledinek Lozej, Špela (avtor)
Vir:
Traditiones (Ljubljana)
Številčenje: 2009, letnik 38,
številka 1
Izvor: ZRC SAZU
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (158 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Slavka Ložar, Stare gostilne in gostilničarji v novomeški občini ...
Avtorji:
Granda, Stane (avtor)
Vir:
Traditiones (Ljubljana)
Številčenje: 1992,
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (812 kB)
1. TXT datoteka (12 kB)
Fostering frontline employees' innovative service behaviour
Avtorji:
Helmy, Irfan (avtor)
/
Adawiyah, Wiwiek Rabiatul (avtor)
/
Setyawati, Harini Abrilia (avtor)
Vir:
Organizacija (Kranj)
Številčenje: 2020, letnik 53,
številka 3
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (688 kB)
1. TXT datoteka (55 kB)
Il pesce povero, ricchezza in cucina. Edizione per l'Alto Adriatico. a cura di: Silva Di Batte, F...
Avtorji:
Orlando-Bonaca, Martina (avtor)
Vir:
Annales. Series historia naturalis
Številčenje: 2009, letnik 19,
številka 1
Izvor: Zgodovinsko društvo za južno Primorsko
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (801 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Prihraniš čas, zapraviš ljubezen
Avtorji:
Tivadar, Blanka (avtor)
Vir:
Annales. Series historia et sociologia
Številčenje: 2003, letnik 13,
številka 1
Izvor: Zgodovinsko društvo za južno Primorsko
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1187 kB)
1. TXT datoteka (87 kB)
Dejavniki ugleda hotelskega podjetja in njihov vpliv na turistično destinacijo
Avtorji:
Brezovec, Aleksandra (avtor)
Vir:
Annales. Series historia et sociologia
Številčenje: 2002, letnik 12,
številka 1
Izvor: Zgodovinsko društvo za južno Primorsko
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (612 kB)
1. TXT datoteka (47 kB)
Kvantifikacija vpliva posameznih značilnosti restavracij in gostiln na višino cene obroka v Slove...
Avtorji:
Sedmak, Gorazd (avtor)
Vir:
Annales. Series historia et sociologia
Številčenje: 2002, letnik 12,
številka 1
Izvor: Zgodovinsko društvo za južno Primorsko
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2086 kB)
1. TXT datoteka (53 kB)
Možnosti spremljanja uspešnosti poslovanja v slovenskih hotelih po standardu USALI
Avtorji:
Ivankovič, Gordana (avtor)
/
Klobučar Mirovič, Nada (avtor)
/
Vidic, Darjana (avtor)
Vir:
Annales. Series historia et sociologia
Številčenje: 2002, letnik 12,
številka 1
Izvor: Zgodovinsko društvo za južno Primorsko
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (203 kB)
1. TXT datoteka (49 kB)
Grubelce in Sečoveljska dolina v zgodnjerimskem času
Avtorji:
Boltin-Tome, Elica (avtor)
/
Karinja, Snježana (avtor)
Vir:
Annales. Series historia et sociologia
Številčenje: 2000, letnik 10,
številka 2=22
Izvor: Zgodovinsko društvo za južno Primorsko
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (3527 kB)
1. TXT datoteka (12 kB)
Arhivski kuharski rokovnik
Avtorji:
Mušič, Dunja (avtor)
Vir:
Arhivi
Številčenje: 2020, letnik 43,
številka 1
Izvor: Arhivsko društvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (210 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu
Avtorji:
Uran Maravić, Maja (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1589 kB)
1. TXT datoteka (257 kB)
Barbara Pečnik: Samo zaradi lakote in žeje gre Slovenec malokedaj v krčmo: podoba ljubljanskih go...
Avtorji:
Batič, Matic (avtor)
Vir:
Kronika (Ljubljana)
Številčenje: 2018, letnik 66,
številka 1
Izvor: Zveza zgodovinskih društev Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (226 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Hotels and Halal-oriented products
Avtorji:
Šuligoj, Metod (avtor)
/
Maruško, Helena (avtor)
Vir:
Organizacija (Kranj)
Številčenje: 2017, letnik 50,
številka 4
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (502 kB)
1. TXT datoteka (50 kB)
Danielle Dreilinger, The secret history of home economics. How trailblazing women harnessed the p...
Avtorji:
Lovšin Kozina, Francka (avtor)
Vir:
CEPS journal
Številčenje: 2021, letnik 11,
številka 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (230 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
How guest delight affected hotel pricing before and during Covid-19 pandemic
Avtorji:
Nikolić, Domagoj (avtor)
/
Mitrović, Andrea (avtor)
Vir:
International journal of management, knowledge and learning
Številčenje: 2021,
vol. 10
Izvor: Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije Celje
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2173 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
The interplay of restaurant SMEs' entrepreneurial and environmental characteristics, management o...
Avtorji:
Planinc, Tanja (avtor)
/
Kukanja, Marko (avtor)
/
Žnidaršič, Anja (avtor)
Vir:
Organizacija (Kranj)
Številčenje: 2022, letnik 55,
številka 2
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1070 kB)
1. TXT datoteka (73 kB)
The organisational gap model for hotel management
Avtorji:
Uran Maravić, Maja (avtor)
Vir:
Managing global transitions
Številčenje: 2010, letnik 8,
številka 4
Izvor: Univerza na Primorskem, Fakulteta za management
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (131 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Restaurant quality
Avtorji:
Kukanja, Marko (avtor)
/
Planinc, Tanja (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2015, letnik year 8,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (202 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
Human resource management in hotel units
Avtorji:
Silva, Susana (avtor)
/
Martins, Dora (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2016, letnik year 9,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (176 kB)
1. TXT datoteka (60 kB)
To have or not to have an accommodation classification system in Slovenia
Avtorji:
Uran Maravić, Maja (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2016, letnik year 9,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (153 kB)
1. TXT datoteka (42 kB)
A post hoc analysis of learning orientation-innovation-performance in the hospitality industry
Avtorji:
Mlozi, Shogo (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2017, letnik year 10,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (183 kB)
1. TXT datoteka (58 kB)
Dimensional structure of satisfaction with hotel services
Avtorji:
Mitrović, Mladen (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2017, letnik year 10,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (153 kB)
1. TXT datoteka (49 kB)
The Differences in perceptions of organisational values in the hospitality sector
Avtorji:
Gorenak, Mitja (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2019, letnik year 12,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (158 kB)
1. TXT datoteka (44 kB)
The Branded hotel as an element of destination branding
Avtorji:
Abiola-Oke, Elizabeth (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2019, letnik year 12,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (177 kB)
1. TXT datoteka (55 kB)
Service quality in restaurants operating in a rural area
Avtorji:
Kukanja, Marko (avtor)
/
Planinc, Tanja (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2019, letnik year 12,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (190 kB)
1. TXT datoteka (55 kB)
Efficiency analysis of restaurants operating in the rural ares
Avtorji:
Planinc, Tanja (avtor)
/
Kukanja, Marko (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2019, letnik year 12,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (189 kB)
1. TXT datoteka (56 kB)
Security challenges for the hotel industry
Avtorji:
Nwokorie, Edwin Chigozie (avtor)
/
Igbojekwe, Polycarp (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2019, letnik year 12,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (185 kB)
1. TXT datoteka (54 kB)
Hotel employees and corporate social responsibility
Avtorji:
Planinc, Tanja (avtor)
/
Medarić, Zorana (avtor)
/
Bogataj, Kristina (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2020, letnik year 13,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (110 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Utilization analysis of Slovenian hotel websites
Avtorji:
Petelin, Mitja (avtor)
/
Križaj, Dejan (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2020, letnik year 13,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (124 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Importance of organizational commitment, job motivation and front liners self efficacy towards th...
Avtorji:
Mohd Noor, Nor Azila (avtor)
/
Kasim, Azilah (avtor)
/
Scarlat, Cezar (avtor)
/
Muhamad, Azli (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2010, letnik year 3,
številka 1/2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (267 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Does the hotel industry create value for owners?
Avtorji:
Stubelj, Igor (avtor)
/
Jerman, Mateja (avtor)
/
Dolenc, Primož (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2011, letnik year 4,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (175 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
The use of techniques for increasing servers' tips
Avtorji:
Raspor, Andrej (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2011, letnik year 4,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (367 kB)
1. TXT datoteka (38 kB)
An exploratory study linking Turkish regional food with cultural destinations
Avtorji:
Ergul, Mehmet (avtor)
/
Johnson, Colin (avtor)
/
Sukru Cetinkaya, Ali (avtor)
/
Robertson, Jale Boga (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2011, letnik year 4,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (183 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
Directing changes with the aim of improving Croatian hotel management companies
Avtorji:
Mrnjavac, Edna (avtor)
/
Stipanović, Christian (avtor)
/
Pavia, Nadia (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2011, letnik year 4,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (210 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Adoption of the euro and catering industry prices
Avtorji:
Gričar, Sergej (avtor)
/
Bojnec, Štefan (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2012, letnik year 5,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (226 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
How do guests choose a hotel?
Avtorji:
Zabukovec Baruca, Petra (avtor)
/
Čivre, Žana (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2012, letnik year 5,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (152 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
A plastics index for the food service industry
Avtorji:
Ebersole, Jon (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2012, letnik year 5,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (173 kB)
1. TXT datoteka (49 kB)
The impact of economic crisis on the motivation to work in food service
Avtorji:
Kukanja, Marko (avtor)
/
Planinc, Saša (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2012, letnik year 5,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (247 kB)
1. TXT datoteka (44 kB)
Measuring performance in the hospitality sector
Avtorji:
Planinc, Tanja (avtor)
/
Bojnec, Štefan (avtor)
/
Ivankovič, Gordana (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2013, letnik year 6,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (139 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
The quality of the dining experience - a literature overview
Avtorji:
Kukanja, Marko (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2014, letnik year 7,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (753 kB)
1. TXT datoteka (55 kB)
Influences on and effects of the innovation processes in the hotel industry
Avtorji:
Artič, Nataša (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2014, letnik year 7,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2035 kB)
1. TXT datoteka (64 kB)
Restaurant quality measurement based on marketing factors
Avtorji:
Kukanja, Marko (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2015, letnik year 8,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (228 kB)
1. TXT datoteka (51 kB)
PageRank grade evaluation of independent Slovenian restaurant websites
Avtorji:
Petelin, Mitja (avtor)
/
Lesjak, Miha (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2015, letnik year 8,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (122 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
Assessing innovation potential in Slovene culinary events
Avtorji:
Križaj, Dejan (avtor)
/
Horvat, Eva (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2015, letnik year 8,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (178 kB)
1. TXT datoteka (37 kB)
Dubai restaurants
Avtorji:
Renganathan, Vinaitheerthan (avtor)
/
Upadhya, Amitabh (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2021, letnik 14,
številka 2
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (411 kB)
1. TXT datoteka (39 kB)
A study of barriers to environmentally sustainable practices in hotel businesses in Punjab, India
Avtorji:
Kaur, Baljit (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2021, letnik year 14,
številka 1
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (196 kB)
1. TXT datoteka (63 kB)
Slovenska prehrana in standard v luči prehranskih košaric
Avtorji:
Mihelič, Darja (avtor)
/
Puhek, Bojan (fotograf)
Vir:
Zgodovina za vse
Številčenje: 2023, letnik 30,
številka 1
Izvor: Zgodovinsko društvo Celje
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (328 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Ljudmila Plesničar Gec, Boris Kuhar: Emona in rimska kuhinja. Apicijevi recepti za današnjo rabo....
Avtorji:
Vidrih-Perko, Verena (avtor)
Vir:
Arheološki vestnik
Številčenje: 2002, letnik 53,
številka 1
Izvor: ZRC SAZU
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (83 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Doživljanje in soočanje starejših odraslih z nevarnostmi in prilagoditvami domačega okolja
Avtorji:
Oven, Alenka (avtor)
/
Bolte, Anja (avtor)
Vir:
Revija za zdravstvene vede
Številčenje: 2022, letnik 9,
številka 2
Izvor: Univerza v Novem mestu, Fakulteta za zdravstvene vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (257 kB)
1. TXT datoteka (52 kB)
Investigation in physicochemical characteristics of jujube (Ziziphus jujuba Mill.) extract cake
Avtorji:
Gharavi, Hojjat (avtor)
/
Davoodi, Mehdi Ghiafeh (avtor)
/
Ahmadzadeh Ghavidel, Reihaneh (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2022, letnik 118,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (610 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
Strah potrošnikov glede prehranske varnosti v Sloveniji v obdobju prvega vala COVID-19 krize
Avtorji:
Turnšek, Maja (avtor)
/
Junge-Berberovic, Ranka (avtor)
/
Miličić, Vesna (avtor)
/
Bavec, Martina (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2023, letnik 119,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (591 kB)
1. TXT datoteka (77 kB)
Design optimization of mechanical valves in dishwashers based on the minimization of pressure losses
Avtorji:
Kilavuz, Furkan (avtor)
/
Kiral, Binnur Gören (avtor)
Vir:
Strojniški vestnik
Številčenje: 2024, letnik 70,
številka 3/4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za strojništvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2718 kB)
1. TXT datoteka (56 kB)
Overview of communication activities and a plan to improve public perception of food additives
Avtorji:
Starman, Ana (avtor)
/
Mičović, Elizabeta (avtor)
/
Langerholc, Tomaž (avtor)
Vir:
Agricultura scientia
Številčenje: 2023, letnik 20,
številka 2
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (185 kB)
1. TXT datoteka (46 kB)
Does better physical accessibility lead to higher sales revenues?
Avtorji:
Kukanja, Marko (avtor)
/
Planinc, Saša (avtor)
Vir:
Academica turistica
Številčenje: 2023, letnik year. 16,
številka 3
Izvor: Založba Univerze na Primorskem
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (244 kB)
1. TXT datoteka (80 kB)
Koliko hrane v povprečju porabi član gospodinjstva v Sloveniji?
Avtorji:
Polšak, Anton (avtor)
Vir:
Geografija v šoli
Številčenje: 2020, letnik 28,
številka 2
Izvor: Zavod RS za šolstvo
1. PDF datoteka (462 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Vloga organizacijske kulture in klime pri fluktuaciji zaposlenih v gostinstvu
Avtorji:
Krajnc, Evelin (avtor)
/
Poplas Juvan, Karmen (avtor)
Vir:
Mednarodno inovativno poslovanje
Številčenje: 2023, letnik 15,
številka 1
Izvor: DOBA Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (384 kB)
1. TXT datoteka (58 kB)
Chanoyu
Avtorji:
Mlakar, Vlasta (avtor)
Vir:
Gea (Ljubljana)
Številčenje: 2013, letnik 23,
številka 5
Izvor: Mladinska knjiga
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Cvrtnik
Avtorji:
Avsec, Sašo (avtor)
Vir:
Gea (Ljubljana)
Številčenje: 2015, letnik 25,
številka 7
Izvor: Mladinska knjiga
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100