Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 137
Tip gradiva
ciljni raziskovalni projekti (1)
časopisje in članki (14)
e-knjige (3)
knjige (38)
razglednice (1)
raziskovalni programi (1)
raziskovalni projekti (1)
visokošolska dela (22)
znanstveno časopisje in članki (55)
zvočni posnetki (1)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (21)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (4)
Arhivi (1)
Dialogi (1)
Dogovori (1)
Farmacevtski vestnik (2)
Glasnik Slovenskega etnološkega društva (1)
Grafičar (Ljubljana) (1)
Hmeljar (Žalec) (1)
Image analysis and stereology (1)
Javna tribuna (Ljubljana-Šiška) (2)
Kemija v šoli in družbi (1)
Kronika (Ljubljana) (1)
Naša skupnost (Grosuplje) (1)
Naša skupnost (Ljubljana) (1)
Papir (Ljubljana) (1)
Proteus (1)
Sanitarno inženirstvo (7)
Slovenian veterinary research (5)
Slovenski čebelar (7)
Svet ptic (1)
Zbor občanov (1)
Zdravstveno varstvo (6)
Časopisje in članki - oblika
članki (69)
Jezik
angleški (43)
madžarski (1)
nemški (1)
slovenski (105)
Leto izida
1965 (2)
197? (1)
1976 (2)
1979 (2)
1985 (1)
1988 (1)
1989 (1)
1995 (1)
1997 (1)
2003 (1)
2004 (5)
2005 (5)
2006 (4)
2007 (3)
2008 (7)
2009 (6)
2010 (6)
2011 (5)
2012 (9)
2013 (4)
2014 (8)
2015 (6)
2016 (12)
2017 (12)
2018 (3)
2019 (6)
2020 (2)
2021 (11)
2022 (5)
2023 (3)
2024 (2)
Izvor
Arhivsko društvo Slovenije (1)
ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (3)
Biteks d.o.o. (1)
Čebelarska zveza Slovenije (7)
DELO, d.d. (1)
Društvo inženirjev in tehnikov papirništva (1)
Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije (1)
Društvo za stereologijo in kvantitativno analizo slike (1)
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije (1)
Inštitut za sanitarno inženirstvo (7)
Inštitut za varovanje zdravja RS (6)
Mestna knjižnica Ljubljana (6)
Narodna in univerzitetna knjižnica (41)
Onkološki inštitut Ljubljana (5)
Prirodoslovno društvo Slovenije (1)
Slovensko etnološko društvo (1)
Slovensko farmacevtsko društvo (2)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (41)
Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta (1)
Univerza v Ljubljani, Naravoslovnotehniška fakulteta (1)
Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta (8)
Vsebina
Biologija (13)
Ekonomija (2)
Etnologija (2)
Fotografija (1)
Gospodinjstvo (17)
Grafična industrija, tiskarstvo, založništvo, knjigotrštvo (1)
Industrija, obrt, rokodelstvo (2)
Informatika (1)
Inženirstvo, tehnologija (1)
Javna uprava (6)
Kemija (11)
Kemijska tehnologija (15)
Kmetijstvo (15)
Medicina (54)
Naravoslovne vede (1)
Popularne, tradicionalne pesmi. Ljudske pesmi. Popevke (1)
Poslovni menedžment (1)
Socialno delo (3)
Sociologija (1)
Tiskovine (1)
Zgodovina (1)
Znanost (3)
Založnik
Arhivsko društvo Slovenije (1)
B. Ferjančič (1)
Biotehniška fakulteta (23)
Biotehniška fakulteta, Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti (1)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo (3)
Biotehniška fakuteta (1)
Biotehniški izobraževalni center (2)
Biteks (1)
Classic International Records (1)
Covirias (2)
D. Rant (1)
Delo Revije (1)
dLib distributer (1)
Društvo inženirjev in tehnikov grafike Slovenije (1)
Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije DOPPS (1)
Društvo za stereologijo in kvantitativno analizo slike, Medicinska fakulteta (1)
F. Planinc (1)
Goga (1)
Guthmann-Peterson (1)
GZS - Združenje papirne in papirno predelovalne industrije (1)
Institut Jožef Stefan (2)
Inštitut za sanitarno inženirstvo (8)
Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije (6)
J. Antonić (1)
K. Černelič (1)
K. Debeljak (1)
K. Miklavec (1)
Kemijski inštitut (1)
Kmetijski inštitut Slovenije (1)
LEON - makrobiotično društvo (1)
M. Ambrožič (1)
M. Golob (2)
M. Jevšnik (1)
M. Knap (1)
M. Kos Skubic (1)
Maribor: Fotospring (1)
Ministrstvo za zdravje (2)
Mladinska knjiga (1)
Municipality of Maribor (1)
N. Eržen (1)
N. Zupanič (1)
Nacionalni inštitut za javno zdravje (2)
Obzorja (1)
OK SZDL Bežigrad (1)
OK SZDL Ljubljana Center (1)
Onkološki inštitut (7)
P. Medved Djurašinović (1)
Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti (1)
Pomursko društvo za boj proti raku (1)
Prehransko izobraževanje (1)
Prehransko izobraževanje, Špela Vehar (3)
Prirodoslovno društvo Slovenije (1)
Prospektbiro (1)
Remina libris (2)
S. Bonča (1)
S. Juvan (1)
S. Piskernik (1)
samozaložba (1)
Skupš��ina občine Ljubljana Moste-Polje (1)
Slovensko etnološko društvo (1)
Slovensko farmacevtsko društvo (2)
SO (1)
Tovarna Saturnus (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (4)
Veletrgovina živila (1)
Veterinarska fakulteta (5)
Zavod IRC (3)
Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije (2)
Zdravstvena fakulteta (1)
Zveza čebelarskih društev Slovenije (7)
Zveza zgodovinskih društev Slovenije (1)
Ž. Lavriša (1)
Pravice
pravice pridržane (137)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (44)
Prost (93)
Išči med rezultati (
137
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
3-D imaging, analysis and modelling of porous cereal products using X-ray microtomography
Avtorji:
van Dalen, Gerard (avtor)
/
Nootenboom, Peter (avtor)
/
van Vliet, Lucas J (avtor)
/
Voortman, Lennard (avtor)
/
Esveld, Erik (avtor)
Vir:
Image analysis and stereology
Številčenje: 2007, letnik 26,
številka 3
Izvor: Društvo za stereologijo in kvantitativno analizo slike
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (17 MB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Pregled potvorb živil skozi zgodovino - dejanja slučaja, nuje ali namere?
Avtorji:
Škrabanja, Vida (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 97,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (194 kB)
1. TXT datoteka (28 kB)
A matter of trust
Avtorji:
Fox, Sarah (avtor)
/
Mitchell, Graeme (avtor)
/
Pascucilla, Michael (avtor)
Vir:
Sanitarno inženirstvo
Številčenje: 2018, letnik 12,
številka 1
Izvor: Inštitut za sanitarno inženirstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (659 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Vrednotenje metode PCR za sočasno določanje bakterij rodu Salmonella in vrste Listeria monocytoge...
Avtorji:
Smole Možina, Sonja (avtor)
/
Lenček, Anže (avtor)
/
Jeršek, Barbara (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (471 kB)
1. TXT datoteka (30 kB)
Funkcionalna živila in prehranska dopolnila
Avtorji:
Vovk, Irena [11395] (vodja programa)
Obdobje: 2014 2009/12 01
Izvor: ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
1. PDF datoteka (760 kB)
1. TXT datoteka (93 kB)
Salmonella typhimurium between 2000 and 2012
Avtorji:
Mićunović, Jasna (avtor)
/
Pate, Mateja (avtor)
/
Avberšek, Jana (avtor)
/
Ocepek, Matjaž (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2018, letnik 55,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (663 kB)
1. TXT datoteka (37 kB)
S silažo krmljena živila
Vir:
Javna tribuna (Ljubljana-Šiška)
Številčenje: 1976, letnik 16,
številka 129
Izvor: Mestna knjižnica Ljubljana
1. PDF datoteka (373 kB)
1. TXT datoteka (2 kB)
Attitudes towards private labels - example of a consumer sensory evaluation of food in Slovenia
Avtorji:
Kuhar, Aleš (avtor)
/
Tič, Tanja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2008, letnik 91,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (210 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Evaluation of cacao-pudding as a probiotic food carrier and sensory acceptability properties
Avtorji:
Irkin, Reyhan (avtor)
/
Guldas, Metin (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 97,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (221 kB)
1. TXT datoteka (30 kB)
Nutrient intake variability induced by processing of food diary data
Avtorji:
Puš, Tamara (avtor)
/
Podgrajšek, Ksenija (avtor)
/
Simčič, Marjan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (920 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (470 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka
Avtorji:
Golob, Terezija (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 99,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1199 kB)
1. TXT datoteka (36 kB)
Kako nabavljamo in shranjujemo zmrznjena živila
Vir:
Javna tribuna (Ljubljana-Šiška)
Številčenje: 1976, letnik 16,
številka 127
Izvor: Mestna knjižnica Ljubljana
1. PDF datoteka (333 kB)
1. TXT datoteka (2 kB)
Does consumer preference exceed initially indicated wishes?
Avtorji:
Borovšak, Katarina (avtor)
/
Gellynck, Xavier (avtor)
/
Pelsmaeker, Sara de (avtor)
/
Kuhar, Aleš (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 104,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (594 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Zbirka nalog in vprašanj iz analiznih metod v živilstvu
Avtorji:
Prislan, Iztok (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2683 kB)
1. TXT datoteka (52 kB)
JPEG datoteka (224 kB)
Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurants
Avtorji:
Poklar Vatovec, Tamara (avtor)
/
Jakus, Tadeja (avtor)
/
Bizjak, Mojca (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 104,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (513 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
Senzorična analiza: metode in preskuševalci
Avtorji:
Golob, Terezija (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Kropf, Urška (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (211 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Različni vidiki prehranjevanja prebivalcev Slovenije
Avtorji:
Gregorič, Matej (avtor)
/
Hočevar-Grom, Ada (avtor, avtor dodatnega besedila)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (7013 kB)
1. TXT datoteka (509 kB)
Ugotavljanje prisotnosti bakterij Salmonella spp. - primerjava postopkov
Avtorji:
Biasizzo, Majda (avtor)
/
Henigman, Urška (avtor)
/
Jamnikar Ciglenečki, Urška (avtor)
/
Kirbiš, Andrej (avtor)
/
Grebenc, Stanka (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2016, letnik 53,
suppl. 17
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (282 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Odziv potrošnikov na gensko spremenjena živila
Avtorji:
Raspor, Peter (avtor)
/
Jevšnik, Mojca (avtor)
/
Amon, Damjana (avtor)
/
Baša, Lidija (avtor)
/
Fink, Rok (avtor)
/
Đukić, Branka (avtor)
/
Kukec, Andreja (avtor)
/
Lamovec, Katarina (avtor)
/
Moses, Vivian (avtor)
Vir:
Sanitarno inženirstvo
Številčenje: 2009, letnik 3,
številka 1
Izvor: Inštitut za sanitarno inženirstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (97 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Načrtovanje in izgradnja relacijske podatkovne baze za funkcionalna živila
Avtorji:
Juvan, Simona (avtor)
/
Bartol, Tomaž (avtor)
/
Boh Podgornik, Bojana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 86,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1137 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
The organochlorine pesticides in food samples
Avtorji:
Marić, Monika (avtor)
/
Vučenović, Marina (avtor)
/
Šutić, Ingrid (avtor)
/
Bulog, Aleksandar (avtor)
Vir:
Sanitarno inženirstvo
Številčenje: 2018, letnik 12,
številka 1
Izvor: Inštitut za sanitarno inženirstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (620 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Odločitveni dejavniki pri nakupu živil v Sloveniji
Avtorji:
Pogačnik, Marijan (avtor)
/
Žnidarčič, Dragan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 95,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (248 kB)
1. TXT datoteka (28 kB)
Tatarska ajda - nov vir za funkcijska živila
Avtorji:
Kreft, Ivan [00950] (vodja programa)
Obdobje: 2013 2010/04 05
Izvor: ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
1. PDF datoteka (917 kB)
1. TXT datoteka (57 kB)
Antioksidanti in zdravstvene trditve
Avtorji:
Tuš, Matjaž (avtor)
Vir:
Farmacevtski vestnik
Številčenje: 2015, letnik 66,
številka 2
Izvor: Slovensko farmacevtsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (97 kB)
1. TXT datoteka (30 kB)
Najnujnejše znanje o sodobnem kuhanju: Zbirka času primernih receptov in navodilo za uporabo zabo...
Avtorji:
Ilich, Iztok (avtor)
Vir:
Glasnik Slovenskega etnološkega društva
Številčenje: 2011, letnik 51,
številka 3/4
Izvor: Slovensko etnološko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (298 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Variations in the fatty acid composition and nutritional value of Adriatic sardine (Sardina pilch...
Avtorji:
Marin, Monika (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (256 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Impact of enrichment medium on PCR-based detection of Listeria monocytogenes in food
Avtorji:
Jeršek, Barbara (avtor)
/
Majstorović, Tamara (avtor)
/
Klun, Nataša (avtor)
/
Smole Možina, Sonja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (243 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Po bombone in živila na Šmartinsko 154
Avtorji:
D. Kelher
Vir:
Naša skupnost (Ljubljana Moste-Polje)
Številčenje: 1985, letnik 26,
številka 9
Izvor: Mestna knjižnica Ljubljana
1. PDF datoteka (548 kB)
1. TXT datoteka (2 kB)
Slovenske prehranske tabele - živila rastlinskega izvora
Avtorji:
Terezija Golob [9980] (vodja programa)
Obdobje: 2012 2010-09 10
Izvor: ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
1. PDF datoteka (5550 kB)
1. TXT datoteka (346 kB)
Flows of raw materials and food safety of products of Slovenian manufacturers after EU entry
Avtorji:
Tomše, Romana (avtor)
/
Čančer, Vesna (avtor)
/
Raspor, Peter (avtor)
Vir:
Sanitarno inženirstvo
Številčenje: 2012, letnik 6,
številka 1
Izvor: Inštitut za sanitarno inženirstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (418 kB)
1. TXT datoteka (60 kB)
Bibliometrična analiza kot podpora za gradnjo relacijske podatkovne baze na področju funkcionalnih živil
Avtorji:
Juvan, Simona (avtor)
/
Boh Podgornik, Bojana (mentor)
/
Bartol, Tomaž (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
1. PDF datoteka (3007 kB)
1. TXT datoteka (227 kB)
Kakovost probiotičnih prehranskih dopolnil na slovenskem trgu v luči zakonodaje o zdravstvenih tr...
Avtorji:
Mohar Lorbeg, Petra (avtor)
/
Bogovič Matijašić, Bojana (avtor)
Vir:
Farmacevtski vestnik
Številčenje: 2017, letnik 68,
številka 5
Izvor: Slovensko farmacevtsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (272 kB)
1. TXT datoteka (50 kB)
Prehrana za bolnike s težavami pri požiranju
Avtorji:
Peklaj, Eva (avtor)
/
Avramović Brumen, Brigita (avtor)
/
Verbič, Andrej (ilustrator)
/
Mlakar-Mastnak, Denis (pisec recenzij)
Vir:
knjige
Izvor: Onkološki inštitut Ljubljana
1. PDF datoteka (916 kB)
1. TXT datoteka (63 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (189 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Živila za danes in jutri 84
Vir:
Dogovori
Številčenje: 1979, letnik 7,
številka 16
Izvor: Mestna knjižnica Ljubljana
1. PDF datoteka (411 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Animal production systems as a selective environment for antibiotic resistance genes
Avtorji:
Ambrožič, Jerneja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (824 kB)
1. TXT datoteka (51 kB)
Določanje ostankov pomirjeval
Avtorji:
Dolenc, Jožica (avtor)
/
Bukovec, Mitja (avtor)
/
Močnik, Andrejka (avtor)
/
Šinigoj-Gačnik, Ksenija (avtor)
/
Bajc, Zlatka (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2016, letnik 53,
suppl. 17
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (183 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Food safety expertise among professional food handlers and consumers related to foodborne viruses
Avtorji:
Ambrožič, Mateja (avtor)
/
Kukec, Andreja (avtor)
/
Jevšnik, Mojca (avtor)
/
Smole Možina, Sonja (avtor)
/
Raspor, Peter (avtor)
Vir:
Sanitarno inženirstvo
Številčenje: 2016, letnik 10,
številka 1
Izvor: Inštitut za sanitarno inženirstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (521 kB)
1. TXT datoteka (48 kB)
Vpliv izbire fungicidov in medvrstne razdalje na pojavljanje ostankov ditiokarbamatov v krompirju
Avtorji:
Dolničar, Peter (avtor)
/
Urbančič Zemljič, Meta (avtor)
/
Gregorčič, Ana (avtor)
/
Baša Česnik, Helena (avtor)
/
Vučajnk, Filip (avtor)
/
Godeša, Tone (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2008, letnik 91,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (404 kB)
1. TXT datoteka (28 kB)
Prehrana pri bolnikih z ileostomo
Avtorji:
Jelenko, Urška (avtor)
/
Mlakar-Mastnak, Denis (avtor)
/
Verbič, Andrej (ilustrator)
Vir:
knjige
Izvor: Onkološki inštitut Ljubljana
1. PDF datoteka (1184 kB)
1. TXT datoteka (98 kB)
Orodje za zagotavljanje varnosti živil - sistem RASFF
Avtorji:
Jevšnik, Mojca (avtor)
/
Ovca, Andrej (avtor)
/
Sabo, Renata (avtor)
Vir:
Sanitarno inženirstvo
Številčenje: 2009, letnik 3,
številka 2
Izvor: Inštitut za sanitarno inženirstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (851 kB)
1. TXT datoteka (36 kB)
Prehrana po delni ali popolni odstranitvi želodca
Avtorji:
Mlakar-Mastnak, Denis (avtor)
/
Justin, Eva (avtor)
/
Mulej, Katja (ilustrator)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (443 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Food demand in Slovenia
Avtorji:
Regoršek, Darja (avtor)
/
Erjavec, Emil (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2007, letnik 89,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (230 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Prehrana in rak
Avtorji:
Rotovnik-Kozjek, Nada (avtor)
/
Mlakar-Mastnak, Denis (avtor)
/
Hren, Irena (avtor)
/
Verbič, Andrej (ilustrator)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (3266 kB)
1. TXT datoteka (160 kB)
Obsevanje živil - doprinos k večji varnosti živil ali razlog za preplah?
Avtorji:
Jevšnik, Mojca (avtor)
/
Repič, Mojca (avtor)
/
Doganoc, Darinka Z. (avtor)
Vir:
Sanitarno inženirstvo
Številčenje: 2007, letnik 1,
številka 1
Izvor: Inštitut za sanitarno inženirstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (286 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Viral contamination in mussel production chain on the Slovenian coastline
Avtorji:
Ambrožič, Mateja (avtor)
/
Henigman, Urška (avtor)
/
Jevšnik, Mojca (avtor)
/
Kirbiš, Andrej (avtor)
/
Raspor, Peter (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2016, letnik 53,
številka 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (359 kB)
1. TXT datoteka (42 kB)
Živila »Za danes in jutri 84«
Vir:
Zbor občanov
Številčenje: 1979, letnik 19,
številka 14
Izvor: Mestna knjižnica Ljubljana
1. PDF datoteka (177 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Identification of environmental impact hot spots in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2009, letnik 94,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (272 kB)
1. TXT datoteka (25 kB)
Valorizacija denarnih pomoči otrokom in prispevkov k oskrbi s 1. 5. ter kompenzacija za nekatera ...
Avtorji:
Občinska skupnost otroškega varstva Grosuplje
Vir:
Naša skupnost (Grosuplje)
Številčenje: 1989, letnik 15,
številka 2
Izvor: Mestna knjižnica Ljubljana
1. PDF datoteka (546 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Prehrana in rak
Avtorji:
Rotovnik-Kozjek, Nada (avtor)
/
Mlakar-Mastnak, Denis (avtor)
/
Kogovšek, Katja (avtor)
/
Hren, Irena (avtor)
/
Peklaj, Eva (avtor)
/
Mulej, Katja (ilustrator)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1420 kB)
1. TXT datoteka (138 kB)
Validacija postopka ugotavljanja prisotnosti bakterije Clostridium difficile v vzorcih surovega mesa
Avtorji:
Biasizzo, Majda (avtor)
/
Grebenc, Stanka (avtor)
/
Henigman, Urška (avtor)
/
Jamnikar Ciglenečki, Urška (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2016, letnik 53,
suppl. 17
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (196 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Enterobacteriaceae kot povzročiteljice okužb s hrano v Sloveniji
Avtorji:
Sodec, Barbara (avtor)
/
Harlander, Tatjana (avtor)
Vir:
Zdravstveno varstvo
Številčenje: 2006, letnik 45,
številka 3
Izvor: Inštitut za varovanje zdravja RS
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (332 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Prebiotik inulin
Avtorji:
Mičović, Elizabeta (avtor)
Vir:
Zdravstveno varstvo
Številčenje: 2006, letnik 45,
številka 4
Izvor: Inštitut za varovanje zdravja RS
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (319 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Kadmij in svinec v živilih rastlinskega izvora, pridelanih na območju Teharij in Medloga (MO Celj...
Avtorji:
Eržen, Ivan (avtor)
/
Bošnjak, Ksenija (avtor)
/
Uršič, Simona (avtor)
Vir:
Zdravstveno varstvo
Številčenje: 2005, letnik 44,
številka 2
Izvor: Inštitut za varovanje zdravja RS
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (202 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
Migracije iz embalaže v živila
Avtorji:
Golja, Viviana (avtor)
/
Zorič, Andreja (avtor)
Vir:
Zdravstveno varstvo
Številčenje: 2004, letnik 43,
številka 2
Izvor: Inštitut za varovanje zdravja RS
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (94 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Gensko spremenjeni organizmi v živilih
Avtorji:
Kirinčič, Stanislava (avtor)
Vir:
Zdravstveno varstvo
Številčenje: 2004, letnik 43,
številka 4
Izvor: Inštitut za varovanje zdravja RS
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (616 kB)
1. TXT datoteka (39 kB)
Serological identification of listeria monocytogenes isolated from food using slide agglutination...
Avtorji:
Rupel, Tatjana (avtor)
/
Majstorović, Tamara (avtor)
/
Šedlbauer, Mitja (avtor)
/
Trunk, Nataša (avtor)
Vir:
Zdravstveno varstvo
Številčenje: 2003, letnik 42,
številka 4
Izvor: Inštitut za varovanje zdravja RS
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (46 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Prehrana in rak
Avtorji:
Rotovnik-Kozjek, Nada (avtor)
/
Kogovšek, Katja (avtor)
/
Mlakar-Mastnak, Denis (avtor)
/
Hren, Irena (avtor)
/
Peklaj, Eva (avtor)
/
Verbič, Andrej (ilustrator)
Vir:
knjige
Izvor: Onkološki inštitut Ljubljana
1. PDF datoteka (3629 kB)
1. TXT datoteka (137 kB)
Prednosti in slabosti živil, obogatenih s fitati
Avtorji:
Gričar, Ema (avtor)
/
Marolt, Gregor (avtor)
/
Kolar, Mitja (avtor)
Vir:
Proteus
Številčenje: 2019, letnik 82,
številka 2
Izvor: Prirodoslovno društvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (195 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
21-dnevni škrobni izziv
Avtorji:
Vehar, Špela (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1824 kB)
1. TXT datoteka (101 kB)
JPEG datoteka (164 kB)
Kažipot vitalnosti
Avtorji:
Vehar, Špela (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1137 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
JPEG datoteka (150 kB)
Aditivi v živilih - prednosti in tveganja
Avtorji:
Poklar Ulrih, Nataša (urednik)
/
Abramovič, Helena (urednik)
/
Cigić, Blaž (urednik)
/
Pogačnik, Lea (urednik)
/
Prislan, Iztok (urednik)
/
Skrt, Mihaela (urednik)
/
Šegatin, Nataša (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (3132 kB)
1. TXT datoteka (666 kB)
Vrnitev k vitalnosti
Avtorji:
Vehar, Špela (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2099 kB)
1. TXT datoteka (115 kB)
JPEG datoteka (125 kB)
Pot vitalnosti
Avtorji:
Vehar, Špela (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (3505 kB)
1. TXT datoteka (94 kB)
JPEG datoteka (241 kB)
Prehrana pri bolnikih s kolostomo
Avtorji:
Jelenko, Urška (avtor)
/
Mlakar-Mastnak, Denis (avtor)
/
Verbič, Andrej (ilustrator)
Vir:
knjige
Izvor: Onkološki inštitut Ljubljana
1. PDF datoteka (620 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Alge kot glavna sestavina prehranskih dopolnil
Avtorji:
Puc, Martina (avtor)
/
Kožar, Jerneja (avtor)
/
Škedelj, Breda (avtor)
/
Vidic, Zala (avtor)
/
Golja, Petra (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1180 kB)
1. TXT datoteka (79 kB)
Glavni trg v Celju kot osrednji tržni prostor
Avtorji:
Zakošek, Iris (avtor)
Vir:
Kronika (Ljubljana)
Številčenje: 1997, letnik 45,
številka 1/2
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Digitalizirano v okviru projekta Digitalna knjižnica Slovenije - dLib.si (EEA SI0014))
1. PDF datoteka (1942 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Tipografija označevanja
Avtorji:
Možina, Klementina (avtor)
Vir:
Grafičar (Ljubljana)
Številčenje: 2008,
številka 2
Izvor: DELO, d.d.
1. PDF datoteka (306 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Testiranje embalaže za živila in drugih vrst embalaže
Avtorji:
Frelih, Maja (avtor)
Vir:
Papir (Ljubljana)
Številčenje: 2017, letnik 45,
številka 18
Izvor: Društvo inženirjev in tehnikov papirništva
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (300 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Prehrana in rak
Avtorji:
Rotovnik-Kozjek, Nada (avtor)
/
Mlakar-Mastnak, Denis (avtor)
/
Kogovšek, Katja (avtor)
/
Hren, Irena (avtor)
/
Peklaj, Eva (avtor)
/
Mulej, Katja (ilustrator)
Vir:
knjige
Izvor: Onkološki inštitut Ljubljana
1. PDF datoteka (4782 kB)
1. TXT datoteka (129 kB)
Živila, hranila in prehrana prihodnosti
Avtorji:
Mahnič, Nik (član uredniškega odbora)
/
Terpinc, Petra (član uredniškega odbora)
/
Vidrih, Rajko (član uredniškega odbora)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (8097 kB)
1. TXT datoteka (1259 kB)
JPEG datoteka (64 kB)
Rezultati spremljanja ostankov fitofarmacevtskih sredstev v živilih v Evropski uniji, Islandiji i...
Avtorji:
Baša Česnik, Helena (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (133 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
JPEG datoteka (83 kB)
Mojca Šorn: Pomanjkanje in lakota v Ljubljani med veliko vojno, Ljubljana: Inštitut za novejšo zg...
Avtorji:
Jeraj, Mateja (avtor)
Vir:
Arhivi
Številčenje: 2021, letnik 44,
številka 1
Izvor: Arhivsko društvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (230 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Operacija LAS SSD Center za mikrobiologijo prehrambnih produktov
Avtorji:
Košir, Iztok Jože (avtor)
Vir:
Hmeljar (Žalec)
Številčenje: 2021, letnik 83,
številka 1-12
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (485 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
9. mednarodni strokovni posvet organizatorjev prehrane in zdravstveno-higienskega režima Slovenije
Avtorji:
Krulec, Aleš (urednik)
/
Tajnikar, Sara (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (494 kB)
1. TXT datoteka (56 kB)
JPEG datoteka (117 kB)
What matters when buying fresh meat?
Avtorji:
Cerjak, Marija (avtor)
/
Karolyi, Danijel (avtor)
/
Smrkulj, Hrvoje (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (895 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Shelf-life of freeze-thawed fillets of common carp (Cyprinus carpio, L.) and silver carp (Hypopht...
Avtorji:
Ježek, František (avtor)
/
Buchtová, Hana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (895 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
The export and domestic sales of the Hungarian organic food
Avtorji:
Gyarmati, Gábor (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2004,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (136 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Attitudes toward food additives in Hungarian consumers - preliminary results
Avtorji:
Tarnavölgyi, Gábor (avtor)
/
Molnár, Eszter (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2004,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (157 kB)
1. TXT datoteka (26 kB)
Odpornost proti antibiotikom in virulenčni dejavniki enterokokov pri živalih in v živilih živalskega izvora
Avtorji:
Golob, Majda (avtor)
/
Zdovc, Irena (mentor)
/
Kirbiš, Andrej (član komisije za zagovor)
/
Ocepek, Matjaž (član komisije za zagovor)
/
Seme, Katja (član komisije za zagovor)
/
Pate, Mateja (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
1. PDF datoteka (3044 kB)
1. TXT datoteka (522 kB)
JPEG datoteka (76 kB)
Dostop v Repozitoriju Univerze
Kakovost ali cena?
Avtorji:
Magdič, Tanja (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2013, letnik 115,
številka 9
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (297 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Zdravstvena tveganja, povezana s hrano med nosečnostjo in po porodu, ter preventivni ukrepi za ...
Avtorji:
Jevšnik, Mojca (avtor)
/
Ovca, Andrej (avtor)
/
Godič Torkar, Karmen (avtor)
/
Zore, Anamarija (avtor)
/
Česen, Anja (avtor)
/
Mivšek, Ana Polona (pisec recenzij)
/
Raspor, Peter (pisec recenzij)
/
Stanek Zidarič, Tita (pisec recenzij)
/
Šantić, Marina (pisec recenzij)
/
Vettorazzi, Renata (pisec recenzij)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2517 kB)
1. TXT datoteka (146 kB)
JPEG datoteka (162 kB)
Embalaža kot dodana vrednost za čebelarja
Avtorji:
Pibernik, Mojca (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2023, letnik 125,
številka 7/8
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (169 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Na pobudo ČZS ustanovljen konzorcij zaščitenih živil na ravni EU
Avtorji:
Lilek, Nataša (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2021, letnik 123,
številka 3
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (141 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Laboratorijska analiza čebeljih pridelkov
Avtorji:
Debelak, Aljaž (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2022, letnik 124,
številka 7/8
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (200 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Označevanje alergenov po novem
Avtorji:
Kandolf Borovšak, Andreja (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2015, letnik 117,
številka 4
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (192 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Med - cenjeno in zaupanja vredno živilo
Avtorji:
Kandolf Borovšak, Andreja (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2016, letnik 118,
številka 9
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (143 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Nov pravilnik o splošnem označevanju živil, ki niso predpakirana
Avtorji:
Kandolf Borovšak, Andreja (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2017, letnik 119,
številka 3
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (74 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Kvalitetna hrana in kvalitetno kmetijstvo - zdaj!
Avtorji:
Šumrada, Tanja (avtor)
/
Zemljak, Ljubica (fotograf)
Vir:
Svet ptic
Številčenje: 2017, letnik 23,
številka 1
Izvor: Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije
1. PDF datoteka (203 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Analiza izvajanja prehranskih smernic v vzgojno-izobraževalnih zavodih
Avtorji:
Gregorič, Matej (avtor, urednik)
/
Poličnik, Rok (avtor)
/
Mušič, Simona (avtor)
/
Robida, Janja (avtor)
/
Kordiš, Tea (avtor)
/
Fras, Neža (avtor)
/
Fajdiga Turk, Vida (avtor)
/
Delfar, Nataša (avtor)
/
Đukić, Branka (avtor)
/
Pralica, Veronika (avtor, urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2072 kB)
1. TXT datoteka (179 kB)
JPEG datoteka (124 kB)
Effect of added rosemary extract on oxidative stability of Camelina sativa oil
Avtorji:
Abramovič, Helena (avtor)
/
Abram, Veronika (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 87,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (215 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Effect of powdery mildew attack on quality parameters and experimental bread baking of wheat
Avtorji:
Samobor, Vesna (avtor)
/
Vukobratović, Marija (avtor)
/
Jošt, Marijan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 87,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1649 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Playing your requests
Avtorji:
Don Lipovac Orchestra (izvajalec)
Vir:
zvočne kasete
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Osnove živilske kemije
Avtorji:
Krečič Stres, Hana (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Živilska kemija z analizo živil in analiza živil
Avtorji:
Hmelak Gorenjak, Alenka (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Hrana v medicini prihodnosti
Avtorji:
Šinigoj, Uroš (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Microbiological examination of food
Avtorji:
Jeršek, Barbara (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Priročnik z merili kakovosti za živila v vzgojno-izobraževalnih ustanovah
Avtorji:
Pograjc, Larisa (avtor, urednik)
/
Poličnik, Rok (avtor, urednik)
/
Hlastan-Ribič, Cirila (avtor, urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Kovine in zlitine uporabljene v materialih in izdelkih v stiku z živili
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 2
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100