Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 137
Tip gradiva
patentni spisi (137)
Časopisje in članki - naslov
Pivo, žganje, vino, kis, droži (134)
Časopisje in članki - oblika
Jezik
slovenski (137)
Leto izida
1922 (1)
1923 (9)
1924 (4)
1925 (4)
1926 (6)
1927 (6)
1929 (19)
1930 (13)
1931 (9)
1932 (11)
1933 (13)
1934 (18)
1935 (5)
1936 (8)
1937 (5)
1938 (2)
1939 (2)
1940 (2)
Izvor
Narodna in univerzitetna knjižnica (137)
Vsebina
Pravo (1)
Založnik
Uprava za zaštitu industriske svojine (137)
Pravice
javna domena (137)
Dostop
Prost (137)
Išči med rezultati (
137
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Postupak za zgotavljanje sušene pjenice
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (456 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za izradu sirćeta za jelo
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (511 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak pečenja i suvi preparat kvasca za isti
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (743 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Aparat za zaštitu vina od kvarenja
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (961 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za dobivanje kvasca sposobnog za vrijenje, fabrikacijom kvasca na uzduhu, uporabom mela...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (663 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za spravljanje čistog alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1379 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za dobijanje organičkih tekućina, kao alkohola, iz vodenih otopina
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1561 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Postupak i uredjaj za izdvajanje vode iz alkohola putem azeotropske destilacije
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (7511 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Poboljšanja u izradi etil-alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (515 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za izradu etil-alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (644 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za dobijanje preparata kvasca
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (720 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Aparat za kontinualno destilisanje — rektifikovanje kljukova, koji sadrže acetona, etilnog alkoh...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1491 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak za spravljanje kvasa
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1995 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Postupak za spravljanje anhidrida sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (417 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postopek za produciranje prešanega kvasca, posebno zračnega kvasca, z ali brez produciranja alko...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2073 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Postupak i naprava za izradu kvasca po postupku provetravanja
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (5742 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
Kurilna priprava za kuhalne ponve
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1336 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Priprava za zračenje tekočin, zlasti začimb v fabrikaciji kvasa
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1050 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postopek za pridobivanje koncentrirane ocetne kisline iz razredčene ocetne kisline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (420 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za preradu vodenih rastvora masnih kiselina, naročito sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1641 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Prijava za kontinuirno spravljanje ugljokiselih pića, pomoću vrenja
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (526 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za obradu voća, bilja i ostataka istih
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1082 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za dobijanje glacialne sirćetne kiseline iz vodenih rastvora sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (614 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za proizvodjenje trajnog kvasca, koji jako vri
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (576 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za bistrenje melase oksalnom kiselinom i fabrikaciju kvasca upotrebom diamoniumfosfata
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1288 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
stran
od 6
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100