Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 27
Tip gradiva
knjige (1)
patentni spisi (2)
plakati (5)
podoktorski projekti (1)
visokošolska dela (4)
znanstveno časopisje in članki (14)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (5)
Acta chimica slovenica (2)
Hmeljar (Žalec) (3)
Hmeljarski bilten (3)
Kemija v šoli in družbi (1)
Živila (2)
Časopisje in članki - oblika
članki (14)
Jezik
angleški (10)
slovenski (16)
srbohrvaščina – latinica (2)
Leto izida
1927 (1)
1929 (1)
1976 (1)
1987 (3)
1993 (1)
2007 (1)
2010 (1)
2011 (2)
2012 (1)
2013 (1)
2014 (1)
2015 (2)
2016 (3)
2018 (2)
2020 (2)
2022 (1)
2023 (2)
2024 (1)
Izvor
ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (1)
Biteks d.o.o. (1)
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije (6)
Narodna in univerzitetna knjižnica (8)
Slovensko kemijsko društvo (2)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (8)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo (1)
Vsebina
Grafična umetnost (5)
Javna uprava (1)
Kemija (2)
Kemijska tehnologija (5)
Kmetijstvo (11)
Znanost (1)
Založnik
Agroindustrijski kombinat (1)
Biotehniška fakulteta (3)
Biteks (1)
Hmeljarsko združenje Slovenije (1)
I. Boltar (1)
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo (3)
KMETIJSKO GOZDARSKA ZBORNICA SLOVENIJE KMETIJSKO GOZDARSKI ZAVOD NOVA GORICA (1)
L. Kranjc (1)
M. Ocvirk (1)
Nacionalni inštitut za javno zdravje (1)
Slovenian Chemical Society (1)
Slovensko kemijsko društvo (2)
U. Feguš (1)
Uprava za zaštitu industriske svojine (2)
Založba Univerze v Ljubljani (2)
Pravice
CC BY - priznanje avtorstva (4)
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (1)
javna domena (2)
pravice pridržane (20)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (5)
Omejen (vsi računalniki v prostorih NUK) (1)
Prost (21)
Išči med rezultati (
27
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Arome breskev - manjkajoči parameter kvalitete sadja
Avtorji:
Bavcon Kralj, Mojca [Šif. raz.: 22304] (vodja programa)
Obdobje: 05.2009/04.2011
Izvor: ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
1. PDF datoteka (263 kB)
1. TXT datoteka (57 kB)
Validation of the method for the determination of some wine volatile compounds
Avtorji:
Bavčar, Dejan (avtor)
/
Baša Česnik, Helena (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 97,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (226 kB)
1. TXT datoteka (28 kB)
Pomen linalola v pivovarstvu
Avtorji:
Ocvirk, Miha (avtor)
/
Košir, Iztok Jože (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2014, letnik 21,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (277 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Poskusno mikrovarjenje dišavnih križancev hmelja na IHPS
Avtorji:
Čerenak, Andreja (avtor)
/
Košir, Iztok Jože (avtor)
Vir:
Hmeljar (Žalec)
Številčenje: 2013, letnik 75,
številka 1/12
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (115 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Styrian Dragon in Styrian Fox sta s svojo aromo dopolnila slovenski izbor sort hmelja
Avtorji:
Čerenak, Andreja (avtor)
/
Oset Luskar, Monika (avtor)
/
Radišek, Sebastjan (avtor)
/
Košir, Iztok Jože (avtor)
Vir:
Hmeljar (Žalec)
Številčenje: 2018, letnik 80,
številka 1-12
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (256 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Use of aromatic profiles as a tool for determining the authenticity of fruit juices
Avtorji:
Košir, Iztok Jože (avtor)
/
Kolar, Mitja (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2010, letnik 17,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (243 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
Karakterizacija eteričnega olja sorte hmelja Bobek
Avtorji:
Košir, Iztok Jože (avtor)
/
Klezin, Janja (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2012, letnik 19,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (361 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Spremembe v kadilskem vedenju po uvedbi prvih ukrepov Zakona o omejevanju uporabe tobačnih in pov...
Avtorji:
Koprivnikar, Helena (urednik)
/
Vrdelja, Mitja (urednik)
/
Zupanič, Tina (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (3387 kB)
1. TXT datoteka (890 kB)
Aroma (aditiv in your own way / Fermin, fermentaciona industrija Senta / začin na vaš način)
Vir:
slike
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
JPEG datoteka (1292 kB)
Plemenita aroma hmelja (Union pils original je posebna vrsta piv)
Vir:
slike
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
JPEG datoteka (744 kB)
Žlahtna aroma hmelja (Union pils original je posebna vrsta piva, ki ga odlikujej)
Vir:
slike
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
JPEG datoteka (777 kB)
Aroma, ki ostane - jubilejna Merx kava
Vir:
slike
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
JPEG datoteka (803 kB)
Postupak za spravljanje veštačke arome kafe i njena tehnička primena
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1266 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Postupak za izolovanje arome iz kafe kod pržene kafe
Vir:
Živila
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1137 kB)
1. TXT datoteka (12 kB)
Dynamics of isomerization of hop alpha-acids and transition of hop essential oil components in beer
Avtorji:
Ocvirk, Miha (avtor)
/
Košir, Iztok Jože (avtor)
Vir:
Acta chimica slovenica
Številčenje: 2020, letnik 67,
številka 3
Izvor: Slovensko kemijsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (775 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Analysis of free and bound aroma compounds in grape berries using headspace solid-phase microextr...
Avtorji:
Prosen, Helena (avtor)
/
Janeš, Lucija (avtor)
/
Strlič, Matija (avtor)
/
Rusjan, Denis (avtor)
/
Kočar, Drago (avtor)
Vir:
Acta chimica slovenica
Številčenje: 2007, letnik no. 1,
vol. 54
Izvor: Slovensko kemijsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (155 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Določanje sprememb v kemijski sestavi hmelja pri različnih pogojih skladiščenja ter vrednotenje v...
Avtorji:
Rutnik, Ksenija (avtor, fotograf)
Vir:
Hmeljar (Žalec)
Številčenje: 2023, letnik 85,
številka 1-12
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2229 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Effect of the alcohol content on sensory perception of the fruit spirits
Avtorji:
Šekerić, Arman (avtor)
/
Blesić, Milenko (avtor)
/
Drkenda, Pakeza (avtor)
/
Spaho, Nermina (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2023, letnik 119,
številka 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (754 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Clone candidates differentiation of grapevine Vitis vinifera 'Škrlet bijeli' using aroma compound...
Avtorji:
Petric, Ivana Vladimira (avtor)
/
Košmerl, Tatjana (avtor)
/
Pejić, Ivan (avtor)
/
Kubanović, Veronika (avtor)
/
Zlatić, Emil (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2016, letnik 107,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (324 kB)
1. TXT datoteka (48 kB)
Volatile profile of wine Teran PTP
Avtorji:
Baša Česnik, Helena (avtor)
/
Bavčar, Dejan (avtor)
/
Lisjak, Klemen (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2015, letnik 105,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (167 kB)
1. TXT datoteka (39 kB)
Določanje aromatičnih spojin v jabolkih z instrumentalnimi in senzoričnimi metodami
Avtorji:
Jesenko, Erika (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
/
Košmerl, Tatjana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2024, letnik 120,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (596 kB)
1. TXT datoteka (56 kB)
Nataša Bokal (Loka kava / okus in aroma vaših želja / šampioni prihajamo iz Loke)
Avtorji:
Radjenović, Boris (avtor)
/
Dubokovič, Dean (fotograf)
Vir:
slike
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
Gradivo je dostopno z lokacije NUK.
Arome pridobljene z biotehnologijo
Avtorji:
Švec, Mihaela (avtor)
/
Leitgeb, Maja (avtor)
Vir:
Kemija v šoli in družbi
Številčenje: 2022,
številka 1
Izvor: Biteks d.o.o.
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Heterologous expression of vinylphenol reductase of yeast Brettanomyces bruxellensis in yeast Saccharomyces cerevisiae
Avtorji:
Kranjc, Luka (avtor)
/
Raspor, Peter (mentor)
/
Gjuračić, Krešimir (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Določanje pristnosti hmelja (Humulus lupulus L.) in analiza aromatičnih sestavin hmelja v pivu
Avtorji:
Ocvirk, Miha (avtor)
/
Košir, Iztok Jože (mentor)
/
Poklar Ulrih, Nataša (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Process design for flavour encapsulation into carbohydrate melts using high pressure homogenizer
Avtorji:
Feguš, Urban (avtor)
/
Knez, Željko (mentor)
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Oblikovanje in vrednotenje arome Nanoškega sira - od krme do sira
Avtorji:
Boltar, Iva (avtor)
/
Čanžek Majhenič, Andreja (mentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100