Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 62
Tip gradiva
e-knjige (4)
visokošolska dela (9)
znanstveno časopisje in članki (49)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (3)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (20)
Acta chimica slovenica (3)
Acta dermatovenerologica Alpina, Pannonica et Adriatica (1)
Agricultura (Maribor) (3)
Farmacevtski vestnik (1)
Hmeljarski bilten (1)
Izvestje Raziskovalne postaje ZRC SAZU v Novi Gorici (1)
Organizacija (Kranj) (1)
Pomen prehrane pri nastanku in zdravljenju malignih obolenj (1)
Prehrana in rak (1)
Rak pri moškem (1)
Slovenian veterinary research (12)
Časopisje in članki - oblika
članki (49)
Jezik
angleški (50)
slovenski (13)
Leto izida
1999 (2)
2000 (2)
2004 (5)
2007 (3)
2008 (6)
2009 (4)
2011 (6)
2012 (8)
2013 (8)
2014 (3)
2015 (1)
2016 (4)
2018 (2)
2020 (1)
2021 (4)
2022 (3)
Izvor
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije (1)
Narodna in univerzitetna knjižnica (5)
Onkološki inštitut Ljubljana (3)
Slovensko farmacevtsko društvo (1)
Slovensko kemijsko društvo (3)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (29)
Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta (14)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo (1)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo (3)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede (1)
Združenje slovenskih dermatovenerologov (1)
ZRC SAZU (1)
Vsebina
Biologija (6)
Ekonomija (2)
Etnologija (1)
Gospodinjstvo (4)
Kemija (4)
Kmetijstvo (38)
Medicina (9)
Založnik
A. Penko (1)
Biotechnical Faculty (1)
Biotehniška fakulteta (21)
D. Došler (1)
E. Kenda (1)
Futura DDB (4)
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo (1)
M. Lušnic Polak (1)
M. Pezdirc (1)
M. Sterniša (1)
Moderna organizacija (1)
P. Raspor Lainšček (1)
R. Karas (1)
Raziskovalna postaja ZRC SAZU (1)
Slovene Welding Society (1)
Slovenian Chemical Society (1)
Slovensko farmacevtsko društvo (1)
Slovensko kemijsko društvo (3)
T. Tkavc (1)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo (3)
Veterinarska fakulteta (11)
Založba Univerze v Ljubljani (2)
Zbornica zdravstvene nege Slovenije, Sekcija medicinskih sester v onkologiji (1)
Zveza slovenskih društev za boj proti raku etc. (2)
Pravice
CC BY - priznanje avtorstva (4)
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (3)
CC BY-SA - priznanje avtorstva, deljenje pod istimi pogoji (1)
pravice pridržane (54)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (12)
Prost (50)
Išči med rezultati (
62
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Effect of supplementation of phytogenic feed additives on performance parameters and meat quality...
Avtorji:
Marcinčák, Slavomír (avtor)
/
Popelka, Peter (avtor)
/
Zdolec, Nevijo (avtor)
/
Mártonová, Mária (avtor)
/
Šimková, Jana (avtor)
/
Marcinčáková, Dana (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2011, letnik 48,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (344 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Market analysis for of the oxen meat sale
Avtorji:
Repič, Milan (avtor)
/
Kovačič, Martin (avtor)
/
Majkovič, Darja (avtor)
Vir:
Agricultura (Maribor)
Številčenje: 2004, letnik 3,
številka 1
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (333 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Polymorphisms of the IGF1 gene in Russian sheep breeds and their influence on some meat productio...
Avtorji:
Trukhachev, Vladimir (avtor)
/
Skripkin, Valentin (avtor)
/
Kvochko, Andrey (avtor)
/
Kulichenko, Alexander (avtor)
/
Kovalev, Dmitry (avtor)
/
Pisarenko, Sergey (avtor)
/
Volynkina, Anna (avtor)
/
Selionova, Marina (avtor)
/
Aybazov, Magomet (avtor)
/
Shumaenko, Svetlana (avtor)
/
Omarov, Arslan (avtor)
/
Mamontova, Tatyana (avtor)
/
Yatsyk, Olesya (avtor)
/
Krivoruchko, Alexander (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2016, letnik 53,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (268 kB)
1. TXT datoteka (25 kB)
Microbiological screening method for detection of aminoglycosides, ß-lactames, macrolides, tetrac...
Avtorji:
Kirbiš, Andrej (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2007, letnik 44,
številka 1/2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (127 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Antioxidative effect of oregano supplemented to broilers on oxidative stability of poultry meat
Avtorji:
Marcinčák, Slavomír (avtor)
/
Cabadaj, Rudolf (avtor)
/
Popelka, Peter (avtor)
/
Šoltýsová, Lýdia (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2008, letnik 45,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (67 kB)
1. TXT datoteka (22 kB)
Impact of feeding of flaxseed and probiotics on meat quality and lipid oxidation process in pork ...
Avtorji:
Marcinčák, Slavomír (avtor)
/
Nemcová, Radomira (avtor)
/
Sokol, Jozef (avtor)
/
Popelka, Peter (avtor)
/
Gancarčíková, Sona (avtor)
/
Švedova, Martina (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2009, letnik 46,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (296 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Supplementing pig diet with 0.2% sweet chesnut (Castanea sativa Mill.) wood extract had no effect...
Avtorji:
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Brus, Maksimiljan (avtor)
/
Pugliese, Carolina (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Škorjanc, Dejan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012,
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (883 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Comparative study of iron, magnesium and zinc and daily intakes in certain meats and meat products
Avtorji:
Bilandžić, Nina (avtor)
/
Sedak, Marija (avtor)
/
Đokić, Maja (avtor)
/
Varenina, Ivana (avtor)
/
Solomun Kolanović, Božica (avtor)
/
Božič, Đurđica (avtor)
/
Brstilo, M. (avtor)
/
Sokolić-Mihalak, Darja (avtor)
/
Jurković, Zorica (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2013, letnik 50,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (253 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Introduction and modification of a microbiological method for indentifying flumequine in meat
Avtorji:
Kirbiš, Andrej (avtor)
/
Marinšek, Janez (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2004, letnik 41,
številka 3/4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (171 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Tržna analiza vedenja kupcev mesa na območju severovzhodne Slovenije
Avtorji:
Pavlovič, Martin (avtor)
/
Šuštar, Vilma (avtor)
/
Šinkovec, Melanija (avtor)
Vir:
Hmeljarski bilten
Številčenje: 2014, letnik 21,
številka 1
Izvor: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (349 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
The effects of two ways of storage on physicochemical changes in pheasant meat
Avtorji:
Koréneková, Beáta (avtor)
/
Mačanga, Ján (avtor)
/
Brenesselová, Martina (avtor)
/
Sopoliga, Igor (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2016, letnik 53,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (269 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
Ostanki antibiotikov in drugih zdravil v živilih živalskega izvora
Avtorji:
Šinigoj-Gačnik, Ksenija (avtor)
Vir:
Farmacevtski vestnik
Številčenje: 2018, letnik 69,
številka 4
Izvor: Slovensko farmacevtsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (397 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Regression analysis of variables describing poultry meat supply in European countries
Avtorji:
Simonič, Miro (avtor)
/
Dumičić, Ksenija (avtor)
/
Devetak, Gabrijel (avtor)
Vir:
Organizacija (Kranj)
Številčenje: 2012, letnik 45,
številka 6
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (766 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Prehrana in rak
Avtorji:
Primic-Žakelj, Maja (avtor)
Vir:
Pomen prehrane pri nastanku in zdravljenju malignih obolenj
Številčenje: 1999,
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica / Onkološki inštitut Ljubljana
1. PDF datoteka (247 kB)
1. TXT datoteka (12 kB)
The source of contamination of ground meat for production of meat products with bacteria Staphylo...
Avtorji:
Podpečan, Branko (avtor)
/
Pengov, Andrej (avtor)
/
Grebenc, Stanka (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2007, letnik 44,
številka 1/2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (141 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Growth, carcass and meat quality traits of pigs raised under organic or conventional rearing syst...
Avtorji:
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Ocepek, Marko (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Bavec, Martina (avtor)
/
Škorjanc, Dejan (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2011, letnik 48,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (471 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
Sensory traits of capon meat in three chicken genotypes
Avtorji:
Malovrh, Špela (avtor)
/
Hriberšek, Katarina (avtor)
/
Terčič, Dušan (avtor)
/
Volk, Marko (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Holcman, Antonija (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2009, letnik 94,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (310 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Pomen kakovosti v Perutnini Ptuj
Avtorji:
Varga, Ciril (avtor)
/
Šmigoc, Vera (avtor)
Vir:
Prehrana in rak
Številčenje: 2000,
Izvor: Onkološki inštitut Ljubljana
1. PDF datoteka (136 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Prehrana in rak
Avtorji:
Primic-Žakelj, Maja (avtor)
Vir:
Rak pri moškem
Številčenje: 1999,
Izvor: Onkološki inštitut Ljubljana
1. PDF datoteka (401 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Association of plasma stress markers at slaughter with carcass or meat quality in pigs
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Prevolnik Povše, Maja (avtor)
/
Šegula, Blaž (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2009, letnik 46,
številka 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (160 kB)
1. TXT datoteka (37 kB)
Štefan Kociančič (1818-1883) o klobasah in drugih jedeh
Avtorji:
Marušič, Branko (avtor)
Vir:
Izvestje Raziskovalne postaje ZRC SAZU v Novi Gorici
Številčenje: 2021,
številka 18
Izvor: ZRC SAZU
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1477 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Perceptions of a vegetarian diet among students
Avtorji:
Janžič, Barbara (avtor)
/
Meden, Vesna Mila (avtor)
/
Skalicky, Marjan (avtor)
/
Kraner Šumenjak, Tadeja (avtor)
Vir:
Agricultura (Maribor)
Številčenje: 2021, letnik 18,
številka 1/2
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (258 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
An analysis of the first pillar of the CAP by evaluating its selected indicators and measuring it...
Avtorji:
Golc, Jernej (avtor)
/
Turk, Jernej (avtor)
/
Prišenk, Jernej (avtor)
Vir:
Agricultura (Maribor)
Številčenje: 2021, letnik 18,
številka 1/2
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1273 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
What matters when buying fresh meat?
Avtorji:
Cerjak, Marija (avtor)
/
Karolyi, Danijel (avtor)
/
Smrkulj, Hrvoje (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (895 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Length of the interval between immunocastration and slaughter in relation to boar taint and carca...
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Batorek Lukač, Nina (avtor)
/
Šegula, Blaž (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Pugliese, Carolina (avtor)
/
Bonneau, Michel (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1350 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Classification of meat with boar taint using an electronic nose
Avtorji:
Kirsching, Ágnes (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (957 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Influence of gender and slaughter weight on meat quality traits of heavy pigs
Avtorji:
Đurkin, Ivona (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (875 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
Modification of diet fatty acid composition change the fatty acid composition of rabbit meat
Avtorji:
Pirman, Tatjana (avtor)
/
Trebušak, Tina (avtor)
/
Levart, Alenka (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (873 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
Relationship between carcass lean meat percentage and MRI data obtained on hams of entire boars
Avtorji:
Radišić, Žarko (avtor)
/
Bernau, Maren (avtor)
/
Djurkin Kušec, Ivona (avtor)
/
Baulain, Ulrich (avtor)
/
Scholz, Armin M. (avtor)
/
Kušec, Goran (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2016,
suppl. 5
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (623 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
Effects of salting duration and boar taint level on quality of dry-cured hams
Avtorji:
Kaltnekar, Tadej (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Batorek Lukač, Nina (avtor)
/
Tomažin, Urška (avtor)
/
Prevolnik Povše, Maja (avtor)
/
Labussiere, Etienne (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2016,
suppl. 5
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (480 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
The effects of soybean press cake on productive traits and meat quality of italian heavy pigs int...
Avtorji:
Nannoni, Eleonora (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1126 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
The effect of immunocastration on carcass and meat cut yield in extensively reared Iberian gilts
Avtorji:
Izquierdo, Mercedes (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1220 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Healthy trends affect the quality of traditional meat products in Mediterranean area
Avtorji:
Flores, Mónica (avtor)
/
Olivares, Alicia (avtor)
/
Corral, Sara (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2283 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
Effect of high-oxygen modified atmosphere packaging on some quality traits of meat from Iberian p...
Avtorji:
Prior, Estrella (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1223 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Effect of pre-slaughter weight and sex on commercial meat cut yields oh Iberian pigs
Avtorji:
García-Gudino, Javier (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1127 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Biochemical characterization of meat of Calabrese x Large White pig reared in outdoor or indoor h...
Avtorji:
Di Luccia, Aldo (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1300 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Meat quality, blood stress indicators and trimmed cut yield comparison of black Slavonian pig wit...
Avtorji:
Karolyi, Danijel (avtor)
/
Salajpal, Krešimir (avtor)
/
Sinjeri, Željko (avtor)
/
Kovačić, Damir (avtor)
/
Jurić, Ivan (avtor)
/
Đikić, Marija (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2004,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (148 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Indicators of biological value of the pheasant meat originated from natural and controlled breeding
Avtorji:
Tucak, Zvonimir (avtor)
/
Škrivanko, Mario (avtor)
/
Krznarić, Marko (avtor)
/
Posavčević, Štefica (avtor)
/
Bošković, Ivica (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2004,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (137 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Effect of the housing system on the meat production of Turkey
Avtorji:
Herendy, Veronika (avtor)
/
Sütő, Zoltán (avtor)
/
Horn, Péter (avtor)
/
Szalay, István (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2004,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (144 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
Fatty acid composition of lamb meat as affected by production system, weaning and sex
Avtorji:
Cividini, Angela (avtor)
/
Levart, Alenka (avtor)
/
Žgur, Silvester (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008,
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (135 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Effects of stocking density, cage and floor type on the meat quality of growing rabbits
Avtorji:
Jekkel, Gabriella (avtor)
/
Milisits, Gábor (avtor)
/
Bázár, György (avtor)
/
Locsmándi, László (avtor)
/
Nagy, István (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008,
suppl. 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (148 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Investigating PRKAG3 polymophisms for traits of interest in dry ham production
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Kavar, Tatjana (avtor)
/
Šegula, Blaž (avtor)
/
Santé-Lhoutellier, Véronique (avtor)
/
Gou, Pere (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008, letnik 92,
supl. 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (139 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Carcass and meat quality traits of pig fatteners from Slovenian Breeding programme
Avtorji:
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Škorjanc, Dejan (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008, letnik 92,
suppl. 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (142 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
EPR studies of alternative cooked cured meat pigment (CCMP)
Avtorji:
Stevanović, Marjeta (avtor)
/
Šentjurc, Marjeta (avtor)
Vir:
Acta chimica slovenica
Številčenje: 2000, letnik 47,
številka 1
Izvor: Slovensko kemijsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (77 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Modification of method for the determination of organochlorine pesticides in meat samples
Avtorji:
Arh, Gregor (avtor)
/
Fras, Simona (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
/
Veber, Marjan (avtor)
/
Pompe, Matevž (avtor)
Vir:
Acta chimica slovenica
Številčenje: 2009, letnik 56,
številka 4
Izvor: Slovensko kemijsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (78 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Fat and MEAT
Avtorji:
Wollina, Uwe (avtor)
Vir:
Acta dermatovenerologica Alpina, Pannonica et Adriatica
Številčenje: 2018, letnik 27,
iss. 1
Izvor: Združenje slovenskih dermatovenerologov
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (12 MB)
1. TXT datoteka (12 kB)
Physico-chemical properties of the pyrolytic residue obtained by different treatment conditions o...
Avtorji:
Zupančič, Marija (avtor)
/
Čelan Korošin, Nataša (avtor)
Vir:
Acta chimica slovenica
Številčenje: 2021, letnik 68,
številka 1
Izvor: Slovensko kemijsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka(1731 kB)
2. PDF datoteka (188 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
2. TXT datoteka (43 kB)
Razširjenost okužbe z virusom hepatitisa E pri prašičih ob zakolu
Avtorji:
Raspor Lainšček, Petra (avtor)
/
Kirbiš, Andrej (mentor)
/
Malovrh, Tadej (član komisije za zagovor)
/
Poljak, Mario (član komisije za zagovor)
/
Šinigoj-Gačnik, Ksenija (član komisije za zagovor)
/
Toplak, Ivan (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
1. PDF datoteka (2692 kB)
1. TXT datoteka (225 kB)
Dostop v Repozitoriju Univerze
Effects of high vitamin and micro-mineral supplementation on growth performance and pork quality ...
Avtorji:
Ortega, Arth David Sol Valmoria (avtor)
/
Babinszky, László (avtor)
/
Rózsáné-Várszegi, Zsófia (avtor)
/
Ozsváth, Xénia Erika (avtor)
/
Oriedo, Ogonji Humphrey (avtor)
/
Oláh, János (avtor)
/
Szabó, Csaba (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2022, letnik 118,
številka 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (580 kB)
1. TXT datoteka (46 kB)
Effects of selection in terms of meat yield traits on leptin receptor gene in Japanese quail lines
Avtorji:
Karabag, Kemal (avtor)
/
Alkan, Sezai (avtor)
/
Karsli, Taki (avtor)
/
Ikten, Cengiz (avtor)
/
Şahin, Inci (avtor)
/
Mendeş, Mehmet (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2022, letnik 59,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1498 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Salads
Avtorji:
Demšar, Urban (avtor)
/
Pukšič, Janez (fotograf)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Meat
Avtorji:
Demšar, Urban (avtor)
/
Pukšič, Janez (fotograf)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Grill
Avtorji:
Demšar, Urban (avtor)
/
Pukšič, Janez (fotograf)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Sandwiches
Avtorji:
Demšar, Urban (avtor)
/
Pukšič, Janez (fotograf)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Possibilities of reducing microbial contamination of common carp (Cyprinus carpio) meat
Avtorji:
Sterniša, Meta (avtor)
/
Smole Možina, Sonja (mentor)
/
Mráz, Jan (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Vpliv kakovosti, proteolize in stopnje pečenosti na nastanek heterocikličnih aromatskih aminov v dolgi hrbtni mišici prašiča
Avtorji:
Došler, Dejan (avtor)
/
Demšar, Lea (mentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Razgradnja polikloriranih bifenilov s starterskimi kulturami za izdelavo sušenih mesnin
Avtorji:
Lušnic Polak, Mateja (avtor)
/
Žlender, Božidar (mentor)
/
Kirbiš, Andrej (član komisije za zagovor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Mehanizmi toksičnega in genotoksičnega delovanja heterocikličnih aromatskih aminov in ekstraktov pečenega mesa v celicah človeškega hepatoma (HepG2)
Avtorji:
Pezdirc, Marko (avtor)
/
Filipič, Metka (mentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Verjetnost kontaminacije rdečega mesa iz zraka z bakterijami vrste Listeria monocytogenes v klavnični industriji
Avtorji:
Kenda, Edvard (avtor)
/
Dobeic, Martin (mentor)
/
Jeršek, Barbara (član komisije za zagovor)
/
Ocepek, Matjaž (član komisije za zagovor)
/
Zdovc, Irena (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Manipulation of chitosan binding on the polyethylene terephthalate (PET) surface and study of coatings on poultry meat shelf life-time
Avtorji:
Tkavc, Tina (avtor)
/
Fras Zemljič, Lidija (mentor)
/
Leitgeb, Maja (komentor)
Izvor: Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
Avtorji:
Penko, Ana (avtor)
/
Demšar, Lea (mentor)
/
Žegura, Bojana (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Stabilnost alternativnega pigmenta razsoljenega mesa in njegova primernost za koagulate mesnih emulzij
Avtorji:
Karas, Romana (avtor)
/
Žlender, Božidar (mentor)
/
Abram, Veronika (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100