Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 24
Tip gradiva
znanstveno časopisje in članki (24)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (24)
Časopisje in članki - oblika
članki (24)
Jezik
angleški (14)
slovenski (10)
Leto izida
2005 (4)
2006 (2)
2007 (1)
2008 (2)
2009 (1)
2010 (4)
2011 (2)
2012 (3)
2014 (2)
2019 (1)
2020 (2)
Izvor
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (24)
Vsebina
Biologija (2)
Ekonomija (1)
Gospodinjstvo (3)
Informatika (1)
Kemija (2)
Kemijska tehnologija (6)
Kmetijstvo (4)
Medicina (3)
Socialno delo (1)
Založnik
Biotehniška fakulteta (22)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (2)
Pravice
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (3)
pravice pridržane (21)
Dostop
Prost (24)
Išči med rezultati (
24
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Pregled potvorb živil skozi zgodovino - dejanja slučaja, nuje ali namere?
Avtorji:
Škrabanja, Vida (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 97,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (194 kB)
1. TXT datoteka (28 kB)
Vrednotenje metode PCR za sočasno določanje bakterij rodu Salmonella in vrste Listeria monocytoge...
Avtorji:
Smole Možina, Sonja (avtor)
/
Lenček, Anže (avtor)
/
Jeršek, Barbara (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (471 kB)
1. TXT datoteka (30 kB)
Attitudes towards private labels - example of a consumer sensory evaluation of food in Slovenia
Avtorji:
Kuhar, Aleš (avtor)
/
Tič, Tanja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2008, letnik 91,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (210 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Evaluation of cacao-pudding as a probiotic food carrier and sensory acceptability properties
Avtorji:
Irkin, Reyhan (avtor)
/
Guldas, Metin (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 97,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (221 kB)
1. TXT datoteka (30 kB)
Nutrient intake variability induced by processing of food diary data
Avtorji:
Puš, Tamara (avtor)
/
Podgrajšek, Ksenija (avtor)
/
Simčič, Marjan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (920 kB)
1. TXT datoteka (19 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (470 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Pomen prehranske vlaknine v prehrani človeka
Avtorji:
Golob, Terezija (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 99,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1199 kB)
1. TXT datoteka (36 kB)
Does consumer preference exceed initially indicated wishes?
Avtorji:
Borovšak, Katarina (avtor)
/
Gellynck, Xavier (avtor)
/
Pelsmaeker, Sara de (avtor)
/
Kuhar, Aleš (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 104,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (594 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurants
Avtorji:
Poklar Vatovec, Tamara (avtor)
/
Jakus, Tadeja (avtor)
/
Bizjak, Mojca (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 104,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (513 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
Senzorična analiza: metode in preskuševalci
Avtorji:
Golob, Terezija (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Kropf, Urška (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (211 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Načrtovanje in izgradnja relacijske podatkovne baze za funkcionalna živila
Avtorji:
Juvan, Simona (avtor)
/
Bartol, Tomaž (avtor)
/
Boh Podgornik, Bojana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 86,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1137 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Odločitveni dejavniki pri nakupu živil v Sloveniji
Avtorji:
Pogačnik, Marijan (avtor)
/
Žnidarčič, Dragan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 95,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (248 kB)
1. TXT datoteka (28 kB)
Variations in the fatty acid composition and nutritional value of Adriatic sardine (Sardina pilch...
Avtorji:
Marin, Monika (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (256 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Impact of enrichment medium on PCR-based detection of Listeria monocytogenes in food
Avtorji:
Jeršek, Barbara (avtor)
/
Majstorović, Tamara (avtor)
/
Klun, Nataša (avtor)
/
Smole Možina, Sonja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (243 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (189 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Animal production systems as a selective environment for antibiotic resistance genes
Avtorji:
Ambrožič, Jerneja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (824 kB)
1. TXT datoteka (51 kB)
Vpliv izbire fungicidov in medvrstne razdalje na pojavljanje ostankov ditiokarbamatov v krompirju
Avtorji:
Dolničar, Peter (avtor)
/
Urbančič Zemljič, Meta (avtor)
/
Gregorčič, Ana (avtor)
/
Baša Česnik, Helena (avtor)
/
Vučajnk, Filip (avtor)
/
Godeša, Tone (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2008, letnik 91,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (404 kB)
1. TXT datoteka (28 kB)
Food demand in Slovenia
Avtorji:
Regoršek, Darja (avtor)
/
Erjavec, Emil (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2007, letnik 89,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (230 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Identification of environmental impact hot spots in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2009, letnik 94,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (272 kB)
1. TXT datoteka (25 kB)
Vezane fenolne spojine polnozrnatih žitnih pripravkov kot sestavina funkcionalnih živil
Avtorji:
Terpinc, Petra (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2019, letnik 114,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (806 kB)
1. TXT datoteka (49 kB)
Polifenoli
Avtorji:
Pogačnik, Lea (avtor)
/
Silva, Rui F. M. (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2020, letnik 115,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (593 kB)
1. TXT datoteka (53 kB)
Pomen čebeljih pridelkov v humani prehrani
Avtorji:
Korošec, Mojca (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2020, letnik 115,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (290 kB)
1. TXT datoteka (64 kB)
Effect of added rosemary extract on oxidative stability of Camelina sativa oil
Avtorji:
Abramovič, Helena (avtor)
/
Abram, Veronika (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 87,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (215 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Effect of powdery mildew attack on quality parameters and experimental bread baking of wheat
Avtorji:
Samobor, Vesna (avtor)
/
Vukobratović, Marija (avtor)
/
Jošt, Marijan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 87,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1649 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100