Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 35
Tip gradiva
ciljni raziskovalni projekti (1)
knjige (14)
visokošolska dela (3)
znanstveno časopisje in članki (17)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (3)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (10)
Slovenian veterinary research (4)
Časopisje in članki - oblika
članki (17)
Jezik
angleški (17)
slovenski (18)
Leto izida
1965 (1)
2004 (2)
2006 (1)
2007 (1)
2008 (3)
2009 (1)
2010 (1)
2011 (2)
2012 (7)
2013 (1)
2015 (4)
2016 (1)
2017 (1)
2018 (1)
2019 (1)
2020 (2)
2021 (1)
2022 (1)
2023 (2)
2024 (1)
Izvor
ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (1)
Narodna in univerzitetna knjižnica (15)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (15)
Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta (4)
Vsebina
Biologija (1)
Kemijska tehnologija (2)
Kmetijstvo (31)
Znanost (1)
Založnik
Biotehniška fakulteta (13)
D. Došler (1)
F. Sunčič (1)
Kmetijski inštitut Slovenije (15)
M. Sterniša (1)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede (1)
Veterinarska fakulteta (4)
Pravice
pravice pridržane (35)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (9)
Prost (26)
Išči med rezultati (
35
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Vpliv sestave krme in spola prašičev na kakovost sušenih vratin
Avtorji:
Žemva, Marjeta (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Vidakovič, Sergeja (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 88,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (225 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Effect of supplementation of phytogenic feed additives on performance parameters and meat quality...
Avtorji:
Marcinčák, Slavomír (avtor)
/
Popelka, Peter (avtor)
/
Zdolec, Nevijo (avtor)
/
Mártonová, Mária (avtor)
/
Šimková, Jana (avtor)
/
Marcinčáková, Dana (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2011, letnik 48,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (344 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji za leto 2018
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1160 kB)
1. TXT datoteka (130 kB)
Vpliv vključevanja tanina v krmne obroke prašičev na njihove proizvodnje lastnosti, zdravje, klavno kakovost in kakovost mesa ter ekon
Avtorji:
Dejan Škorjanc [1364] (vodja programa)
Obdobje: 2012 2010-09 10
Izvor: ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
1. PDF datoteka (3277 kB)
1. TXT datoteka (69 kB)
Supplementing pig diet with 0.2% sweet chesnut (Castanea sativa Mill.) wood extract had no effect...
Avtorji:
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Brus, Maksimiljan (avtor)
/
Pugliese, Carolina (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Škorjanc, Dejan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012,
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (883 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Effect of immunocastration (Improvac) in fattening pigs
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Šegula, Blaž (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Kirbiš, Andrej (avtor)
/
Fazarinc, Gregor (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2010, letnik 47,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (432 kB)
1. TXT datoteka (30 kB)
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji v letu 2017
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1793 kB)
1. TXT datoteka (181 kB)
Determination of free amino acid content in the Slovenian dry-cured ham "Kraški pršut" and produc...
Avtorji:
Janeš, Lucija (avtor)
/
Velikonja Bolta, Špela (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (742 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Growth, carcass and meat quality traits of pigs raised under organic or conventional rearing syst...
Avtorji:
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Ocepek, Marko (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Bavec, Martina (avtor)
/
Škorjanc, Dejan (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2011, letnik 48,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (471 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji za leto 2016
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1481 kB)
1. TXT datoteka (117 kB)
Association of plasma stress markers at slaughter with carcass or meat quality in pigs
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Prevolnik Povše, Maja (avtor)
/
Šegula, Blaž (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2009, letnik 46,
številka 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (160 kB)
1. TXT datoteka (37 kB)
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji za leto 2019
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1372 kB)
1. TXT datoteka (127 kB)
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji za leto 2021
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1905 kB)
1. TXT datoteka (147 kB)
JPEG datoteka (101 kB)
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji v letu 2022
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (965 kB)
1. TXT datoteka (163 kB)
JPEG datoteka (119 kB)
Length of the interval between immunocastration and slaughter in relation to boar taint and carca...
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Batorek Lukač, Nina (avtor)
/
Šegula, Blaž (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Pugliese, Carolina (avtor)
/
Bonneau, Michel (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1350 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Investigation of colour, texture and organoleptic properties of retailed conventional and organic...
Avtorji:
Almási, Anita (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1015 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
The effect of green ham quality on the technological, chemical and sensorial traits of dry-cured ...
Avtorji:
Pugliese, Carolina (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1087 kB)
1. TXT datoteka (17 kB)
The associations of LEPR and h-FABP gene polymorphisms with carcass traits in pigs
Avtorji:
Trakovická, Anna (avtor)
/
Moravčíková, Nina (avtor)
/
Kukučková, Veronika (avtor)
/
Nádaský, Rudolf (avtor)
/
Kasarda, Radovan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2016,
suppl. 5
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (482 kB)
1. TXT datoteka (26 kB)
Effect of salting duration on salt content and proteolysis in Kraški pršut dry hams after the res...
Avtorji:
Batorek, Nina (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Velikonja Bolta, Špela (avtor)
/
Lisjak, Klemen (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1143 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
The influence of environmental enrichment with different kind of wood on carcass quality of indiv...
Avtorji:
Kermauner, Ajda (avtor)
/
Žgur, Silvester (avtor)
/
Jordan, Dušanka (avtor)
/
Štuhec, Ivan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2004,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (146 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Meat quality, blood stress indicators and trimmed cut yield comparison of black Slavonian pig wit...
Avtorji:
Karolyi, Danijel (avtor)
/
Salajpal, Krešimir (avtor)
/
Sinjeri, Željko (avtor)
/
Kovačić, Damir (avtor)
/
Jurić, Ivan (avtor)
/
Đikić, Marija (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2004,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (148 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Effects of stocking density, cage and floor type on the meat quality of growing rabbits
Avtorji:
Jekkel, Gabriella (avtor)
/
Milisits, Gábor (avtor)
/
Bázár, György (avtor)
/
Locsmándi, László (avtor)
/
Nagy, István (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008,
suppl. 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (148 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Investigating PRKAG3 polymophisms for traits of interest in dry ham production
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Kavar, Tatjana (avtor)
/
Šegula, Blaž (avtor)
/
Santé-Lhoutellier, Véronique (avtor)
/
Gou, Pere (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008, letnik 92,
supl. 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (139 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Carcass and meat quality traits of pig fatteners from Slovenian Breeding programme
Avtorji:
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Škorjanc, Dejan (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008, letnik 92,
suppl. 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (142 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Viri energije ter uporaba sistema neto energije v prehrani prašičev pitancev
Avtorji:
Batorek Lukač, Nina (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1970 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
JPEG datoteka (185 kB)
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji v letu 2023
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (868 kB)
1. TXT datoteka (136 kB)
JPEG datoteka (127 kB)
Prehrana pitancev - tehnološka in senzorična kakovost ter prehranska vrednost mesa in slanine
Avtorji:
Salobir, Janez (avtor)
/
Rezar, Vida (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Tehnološka kakovost prašičjega mesa za predelavo v izdelke posebne kakovosti
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Prevolnik Povše, Maja (avtor)
/
Šegula, Blaž (avtor)
/
Tomažin, Urška (avtor)
/
Batorek Lukač, Nina (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji za leto 2011
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Pitanje prašičev na večjo težo in predelava mesa v izdelke posebne kakovosti
Avtorji:
Prevolnik Povše, Maja (urednik)
/
Tomažin, Urška (urednik)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Genetski vplivi na tehnološko kakovost mesa
Avtorji:
Škrlep, Martin (avtor)
/
Prevolnik Povše, Maja (avtor)
/
Batorek Lukač, Nina (avtor)
/
Tomažin, Urška (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Pregled zakola in klavne kakovosti goveda v Sloveniji za leto 2020
Avtorji:
Žabjek, Andreja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Possibilities of reducing microbial contamination of common carp (Cyprinus carpio) meat
Avtorji:
Sterniša, Meta (avtor)
/
Smole Možina, Sonja (mentor)
/
Mráz, Jan (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Vpliv kakovosti, proteolize in stopnje pečenosti na nastanek heterocikličnih aromatskih aminov v dolgi hrbtni mišici prašiča
Avtorji:
Došler, Dejan (avtor)
/
Demšar, Lea (mentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Prispevek k proučevanju pasemskih razlik v kakovosti mesa pri prašičih
Avtorji:
Sunčič, Franc (avtor)
/
Jelačin, Ivan (mentor)
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Digitalizirano v okviru projekta Digitalna knjižnica Slovenije - dLib.si (EEA SI0014))
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100