Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 22
Tip gradiva
časopisje in članki (4)
knjige (2)
visokošolska dela (3)
znanstveno časopisje in članki (13)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (9)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (4)
Slovenski čebelar (4)
Časopisje in članki - oblika
članki (17)
Jezik
angleški (11)
makedonski (1)
slovenski (12)
Leto izida
2006 (2)
2008 (2)
2009 (1)
2010 (2)
2011 (2)
2012 (1)
2014 (1)
2015 (2)
2016 (1)
2017 (1)
2018 (3)
2019 (1)
2020 (1)
2021 (1)
2022 (1)
Izvor
Čebelarska zveza Slovenije (4)
Narodna in univerzitetna knjižnica (2)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (16)
Vsebina
Kmetijstvo (22)
Kemijska tehnologija (1)
Socialno delo (1)
Založnik
Biotechnical Faculty (1)
Biotehniška fakulteta (10)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za agronomijo in Oddelek za zootehniko (1)
D. Bavčar (1)
Evropski red vitezov vina, Ordo Equestris vini Europae, Konzulat za Slovenijo (1)
H. Hristov (1)
I. Boltar (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (1)
Znanstveno-raziskovalno središče, Annales ZRS (1)
Zveza čebelarskih društev Slovenije (4)
Pravice
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (2)
pravice pridržane (20)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (4)
Prost (18)
Išči med rezultati (
22
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Vpliv sestave krme in spola prašičev na kakovost sušenih vratin
Avtorji:
Žemva, Marjeta (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Vidakovič, Sergeja (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 88,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (225 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Oblikovanje baze podatkov o slovenskem medu
Avtorji:
Korošec, Mojca (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Kropf, Urška (avtor)
/
Golob, Terezija (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 95,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (236 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Physico-chemical and sensory characteristics of jellies made from seven grapevine (Vitis vinifera...
Avtorji:
Fernandes, Luana (avtor)
/
Rodrigues, Nuno (avtor)
/
Pereira, José Alberto (avtor)
/
Ramalhosa, Elsa (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 103,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (582 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Impacts of gibberellin (GA3) on sensorial quality and storability of table grape (Vitis vinifera L.)
Avtorji:
Rusjan, Denis (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 95,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (215 kB)
1. TXT datoteka (30 kB)
Sensory traits of capon meat in three chicken genotypes
Avtorji:
Malovrh, Špela (avtor)
/
Hriberšek, Katarina (avtor)
/
Terčič, Dušan (avtor)
/
Volk, Marko (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Holcman, Antonija (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2009, letnik 94,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (310 kB)
1. TXT datoteka (35 kB)
Dinamika procesov zorenja v različnih mišicah goved
Avtorji:
Lebarič, Milko (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 98,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (822 kB)
1. TXT datoteka (39 kB)
Mladi in vino
Avtorji:
Nemanič, Julij (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2425 kB)
1. TXT datoteka (71 kB)
JPEG datoteka (100 kB)
Investigation of colour, texture and organoleptic properties of retailed conventional and organic...
Avtorji:
Almási, Anita (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1015 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Effects of salting duration and boar taint level on quality of dry-cured hams
Avtorji:
Kaltnekar, Tadej (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Batorek Lukač, Nina (avtor)
/
Tomažin, Urška (avtor)
/
Prevolnik Povše, Maja (avtor)
/
Labussiere, Etienne (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2016,
suppl. 5
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (480 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Effect of dietary EE/NFE ratio on sensorial traits of shi drum
Avtorji:
Segato, Severino (avtor)
/
Fasolato, Luca (avtor)
/
Balzan, Stefania (avtor)
/
Elia, Carla Azzurra (avtor)
/
Novelli, Enrico (avtor)
/
Andrighetto, Igino (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008,
supl. 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (143 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Effect of different source of oils on fatty acid profile and organoleptic tratits of eggs
Avtorji:
Škrtić, Zoran (avtor)
/
Kralik, Gordana (avtor)
/
Gajčević, Zlatica (avtor)
/
Hanžek, Danica (avtor)
/
Bogut, Ivan (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2008,
supl. 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (134 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Senzorična ocenjevanja medu v letu 2018
Avtorji:
Mandelj, Matej (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2018, letnik 120,
številka 7/8
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (196 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Uvodnik
Avtorji:
Lilek, Nataša (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2018, letnik 120,
številka 9
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (137 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Nominiranci za državne prvake v senzoričnih lastnostih medu 2018
Avtorji:
Lilek, Nataša (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2018, letnik 120,
številka 12
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (196 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Preverjanje parametrov kakovosti hojevega medu
Avtorji:
Ahčin, Jasmina (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
Vir:
Slovenski čebelar
Številčenje: 2015, letnik 117,
številka 11
Izvor: Čebelarska zveza Slovenije
1. PDF datoteka (223 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Pomen čebeljih pridelkov v humani prehrani
Avtorji:
Korošec, Mojca (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2020, letnik 115,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (290 kB)
1. TXT datoteka (64 kB)
Sensory evaluation of different walnut cultivars (Juglans regia L.)
Avtorji:
Colarič, Mateja (avtor)
/
Štampar, Franci (avtor)
/
Hudina, Metka (avtor)
/
Solar, Anita (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 87,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (221 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Influence of ozonised irrigation water on the morphological, bacteriological and sensory characte...
Avtorji:
Benali, Fouzia (avtor)
/
Ramdani, Nadia (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2021, letnik 117,
številka 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (835 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Ohranjanje, vrednotenje, karakterizacija in zbiranje genskih virov oljk
Avtorji:
Vesel, Viljanka (avtor, fotograf)
/
Bandelj, Dunja (avtor, fotograf)
/
Butinar, Bojan (avtor)
/
Bešter, Erika (avtor)
/
Fantinič, Jakob (avtor)
/
Fičur, Katja (avtor)
/
Podgornik, Maja (avtor)
/
Valenčič, Vasilij (avtor)
/
Volk, Saša (avtor)
/
Baruca Arbeiter, Alenka (avtor)
/
Bučar-Miklavčič, Milena (avtor, fotograf)
/
Jeraša, Jaka (fotograf)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Vpliv maceracije na aromatične značilnosti primorskih belih vin
Avtorji:
Bavčar, Dejan (avtor)
/
Košmerl, Tatjana (mentor)
/
Čuš, Franc (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Oblikovanje in vrednotenje arome Nanoškega sira - od krme do sira
Avtorji:
Boltar, Iva (avtor)
/
Čanžek Majhenič, Andreja (mentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
The influence of young adults' knowledge, sensory competence and self-confidence in selection of information sources for wine purchases
Avtorji:
Hristov, Hristo (avtor)
/
Kuhar, Aleš (mentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100