Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 40
Tip gradiva
knjige (1)
visokošolska dela (5)
znanstveno časopisje in članki (34)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (19)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (13)
Zbornik gozdarstva in lesarstva (2)
Časopisje in članki - oblika
članki (34)
Jezik
angleški (29)
slovenski (11)
Leto izida
2003 (2)
2004 (7)
2006 (2)
2008 (4)
2010 (1)
2011 (1)
2012 (4)
2013 (9)
2014 (3)
2016 (3)
2017 (1)
2019 (2)
2021 (1)
Izvor
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (40)
Narodna in univerzitetna knjižnica (1)
Vsebina
Biologija (2)
Gospodinjstvo (2)
Industrija, obrt, rokodelstvo (3)
Kemija (1)
Kemijska tehnologija (4)
Kmetijstvo (27)
Poslovni menedžment (1)
Založnik
B. Ferjančič (1)
Biotechnical Faculty (1)
Biotehniška fakulteta (31)
Biotehniška fakulteta, Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti (1)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire (1)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za lesarstvo (2)
Gozdarski inštitut Slovenije (1)
Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo (1)
M. Lušnic Polak (1)
N. Eržen (1)
P. Medved Djurašinović (1)
R. Karas (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za gozdarstvo & Oddelek za lesarstvo (1)
Pravice
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (5)
pravice pridržane (35)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (5)
Prost (35)
Išči med rezultati (
40
)
Razvrsti po:
ustreznosti naraščajoče
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Vpliv sestave krme in spola prašičev na kakovost sušenih vratin
Avtorji:
Žemva, Marjeta (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Vidakovič, Sergeja (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 88,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (225 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Enterococci in cheese - phenotypization and antibiotic resistance
Avtorji:
Bulajić, Snežana (avtor)
/
Mijačević, Zora (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (199 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Use of mono- and sesquiterpenes for characterisation of mountain cheeses
Avtorji:
Zeppa, Giuseppe (avtor)
/
Giordano, Manuela (avtor)
/
Bertolino, Marta (avtor)
/
Gerbi, Vincenzo (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (213 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Influence of raw matter origin and production period on fatty-acid composition of dry-cured hams
Avtorji:
Žlender, Božidar (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Špacapan, Dajana (avtor)
/
Andronikov, Darko (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2008, letnik 92,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (168 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Evaluation of cacao-pudding as a probiotic food carrier and sensory acceptability properties
Avtorji:
Irkin, Reyhan (avtor)
/
Guldas, Metin (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 97,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (221 kB)
1. TXT datoteka (30 kB)
Traditional manufacturing of hard cheese - kachkaval on Stara Planina mountain
Avtorji:
Mijačević, Zora (avtor)
/
Bulajić, Snežana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (204 kB)
1. TXT datoteka (17 kB)
Does consumer preference exceed initially indicated wishes?
Avtorji:
Borovšak, Katarina (avtor)
/
Gellynck, Xavier (avtor)
/
Pelsmaeker, Sara de (avtor)
/
Kuhar, Aleš (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2014, letnik 104,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (594 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
The impact of processing methods on the quality of Sudanese withe cheese produces by small scale ...
Avtorji:
Elkhider, I.A.E. (avtor)
/
El Zubeir, I.E.M. (avtor)
/
Basheir, A.A. (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (724 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
Prevalence of coagulase positive pathogenic Staphylococcus aureus in milk products collected from...
Avtorji:
Singh, Priyanka (avtor)
/
Prakash, Alka (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (985 kB)
1. TXT datoteka (17 kB)
Determination of free amino acid content in the Slovenian dry-cured ham "Kraški pršut" and produc...
Avtorji:
Janeš, Lucija (avtor)
/
Velikonja Bolta, Špela (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (742 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Characterization of autochthonous lactic acid bacteria from an artisanal Italian cheese
Avtorji:
Zeppa, Giuseppe (avtor)
/
Fortina, Maria Grazia (avtor)
/
Dolci, Paola (avtor)
/
Aquati, Anna (avtor)
/
Gandini, Annibale (avtor)
/
Manachini, Pier Luigi (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (314 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Isolation of Escherichia coli, Staphylococcus auresu and Listeria monocytogenes from milk product...
Avtorji:
Singh, Priyanka (avtor)
/
Prakash, Alka (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2008, letnik 92,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (142 kB)
1. TXT datoteka (17 kB)
Enumeration, isolation, and identification of bifidobacteria from dairy product
Avtorji:
Vlková, Eva (avtor)
/
Rada, Vojtěch (avtor)
/
Trojanová, Iva (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (188 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
The presence of some pathogen micro organisms, yeasts and moulds in cheese samples produced at sm...
Avtorji:
Godič Torkar, Karmen (avtor)
/
Golc-Teger, Slavica (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 88,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (258 kB)
1. TXT datoteka (54 kB)
Model za razvrščanje izdelkov kosovnega pohištva iz lesa glede na obremenjevanje okolja med proce...
Avtorji:
Lipušček, Igor (avtor)
/
Oblak, Leon (avtor)
/
Zadnik Stirn, Lidija (avtor)
Vir:
Zbornik gozdarstva in lesarstva
Številčenje: 2003,
številka 70
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (111 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Model za razvrščanje izdelkov kosovnega pohištva iz lesa glede na obremenjevanje okolja med proce...
Avtorji:
Lipušček, Igor (avtor)
/
Oblak, Leon (avtor)
/
Zadnik Stirn, Lidija (avtor)
Vir:
Zbornik gozdarstva in lesarstva
Številčenje: 2003,
številka 70
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (110 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Nelesni materiali v izdelkih lesnopredelovalne in pohištvene industrije
Avtorji:
Petrič, Marko (avtor)
/
Ljuljka, B. (pisec recenzij)
/
Tišler, Vesna (pisec recenzij)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica / Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
1. PDF datoteka (54 MB)
1. TXT datoteka (337 kB)
Fatty acid profile of sour dairy products produced by different starter cultures
Avtorji:
Salamon, Rozália Veronika (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (869 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Total fatty acids composition of raw and ripe Slavonian kulen in relation to raw material used
Avtorji:
Karolyi, Danijel (avtor)
/
Čurić, Tomislav (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (874 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Effect of two different rearing systems on quality of dry cured "coppa" of Nero Siciliano pig
Avtorji:
Di Rosa, Ambra (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1133 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
Effects of salting duration and boar taint level on quality of dry-cured hams
Avtorji:
Kaltnekar, Tadej (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Batorek Lukač, Nina (avtor)
/
Tomažin, Urška (avtor)
/
Prevolnik Povše, Maja (avtor)
/
Labussiere, Etienne (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2016,
suppl. 5
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (480 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Effect of salting duration on salt content and proteolysis in Kraški pršut dry hams after the res...
Avtorji:
Batorek, Nina (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Velikonja Bolta, Špela (avtor)
/
Lisjak, Klemen (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1143 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Effect of salt reduction on the length of the resting stage of Italian typical dry-cured ham
Avtorji:
Schivazappa, Christina (avtor)
/
Pinna, Anna (avtor)
/
Virgili, Roberta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1267 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Healthy trends affect the quality of traditional meat products in Mediterranean area
Avtorji:
Flores, Mónica (avtor)
/
Olivares, Alicia (avtor)
/
Corral, Sara (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2283 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
Non destructive spectral sensors for authentication of the feeding regime of Iberian hams during ...
Avtorji:
Pedro Sanz, Emiliano Jesús de (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1124 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
stran
od 2
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100