Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Menu
SLO
|
ENG
author
full-text
keywords
date
title
source
publisher
collection
AND
OR
NOT
author
full-text
keywords
date
title
source
publisher
collection
AND
OR
NOT
author
full-text
keywords
date
title
source
publisher
collection
AND
OR
NOT
author
full-text
keywords
date
title
source
publisher
collection
AND
OR
NOT
ADVANCED SEARCH
About us
Cooperation
Terms of use
dLib Statistics
Partners
News
Virtual exhibitions
Contact us
My dLib.si
Email
:
Pass.:
Login
Register!
Forgoten password
Number of hits: 35
Source type
books (1)
journals (29)
theses and dissertations (5)
Journals - titles
Acta agriculturae Slovenica (14)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (13)
Zbornik gozdarstva in lesarstva (2)
Journals - form
articles (29)
Language
english (26)
slovenian (9)
Date
2003 (2)
2004 (7)
2006 (2)
2008 (4)
2010 (1)
2011 (1)
2012 (4)
2013 (9)
2014 (3)
2016 (1)
2021 (1)
Location
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (35)
Narodna in univerzitetna knjižnica (1)
Content
Agriculture (24)
Biology (2)
Business Management (1)
Chemical Engineering (2)
Chemistry (1)
Housekeeping (2)
Industry, Craft, Handicraft (3)
Publisher
B. Ferjančič (1)
Biotechnical Faculty (1)
Biotehniška fakulteta (26)
Biotehniška fakulteta, Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti (1)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire (1)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za lesarstvo (2)
Gozdarski inštitut Slovenije (1)
Inštitut za gozdno in lesno gospodarstvo (1)
M. Lušnic Polak (1)
N. Eržen (1)
P. Medved Djurašinović (1)
R. Karas (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za gozdarstvo & Oddelek za lesarstvo (1)
Rights
In Copyright (35)
Access
Public (30)
Restricted (designated terminals) (5)
Search in (
35
)
Sort by:
relevance ascending
relevance
date ascending
date descending
input date ascending
input date descending
title ascending
title descending
Vpliv sestave krme in spola prašičev na kakovost sušenih vratin
Contibutors:
Žemva, Marjeta (author)
/
Polak, Tomaž (author)
/
Demšar, Lea (author)
/
Vidakovič, Sergeja (author)
/
Žlender, Božidar (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2006, volume 88,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (225 kB)
1. TXT document (33 kB)
Enterococci in cheese - phenotypization and antibiotic resistance
Contibutors:
Bulajić, Snežana (author)
/
Mijačević, Zora (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2004, volume 84,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (199 kB)
1. TXT document (21 kB)
Use of mono- and sesquiterpenes for characterisation of mountain cheeses
Contibutors:
Zeppa, Giuseppe (author)
/
Giordano, Manuela (author)
/
Bertolino, Marta (author)
/
Gerbi, Vincenzo (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2004, volume 84,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (213 kB)
1. TXT document (16 kB)
Influence of raw matter origin and production period on fatty-acid composition of dry-cured hams
Contibutors:
Žlender, Božidar (author)
/
Polak, Tomaž (author)
/
Špacapan, Dajana (author)
/
Andronikov, Darko (author)
/
Demšar, Lea (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2008, volume 92,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (168 kB)
1. TXT document (31 kB)
Evaluation of cacao-pudding as a probiotic food carrier and sensory acceptability properties
Contibutors:
Irkin, Reyhan (author)
/
Guldas, Metin (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2011, volume 97,
issue 3
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (221 kB)
1. TXT document (30 kB)
Traditional manufacturing of hard cheese - kachkaval on Stara Planina mountain
Contibutors:
Mijačević, Zora (author)
/
Bulajić, Snežana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2004, volume 84,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (204 kB)
1. TXT document (17 kB)
Does consumer preference exceed initially indicated wishes?
Contibutors:
Borovšak, Katarina (author)
/
Gellynck, Xavier (author)
/
Pelsmaeker, Sara de (author)
/
Kuhar, Aleš (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2014, volume 104,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (594 kB)
1. TXT document (45 kB)
The impact of processing methods on the quality of Sudanese withe cheese produces by small scale ...
Contibutors:
Elkhider, I.A.E. (author)
/
El Zubeir, I.E.M. (author)
/
Basheir, A.A. (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2012, volume 100,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (724 kB)
1. TXT document (29 kB)
Prevalence of coagulase positive pathogenic Staphylococcus aureus in milk products collected from...
Contibutors:
Singh, Priyanka (author)
/
Prakash, Alka (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2010, volume 96,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (985 kB)
1. TXT document (17 kB)
Determination of free amino acid content in the Slovenian dry-cured ham "Kraški pršut" and produc...
Contibutors:
Janeš, Lucija (author)
/
Velikonja Bolta, Špela (author)
/
Škrlep, Martin (author)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (author)
/
Prevolnik, Maja (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2012, volume 100,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (742 kB)
1. TXT document (27 kB)
Characterization of autochthonous lactic acid bacteria from an artisanal Italian cheese
Contibutors:
Zeppa, Giuseppe (author)
/
Fortina, Maria Grazia (author)
/
Dolci, Paola (author)
/
Aquati, Anna (author)
/
Gandini, Annibale (author)
/
Manachini, Pier Luigi (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2004, volume 84,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (314 kB)
1. TXT document (20 kB)
Isolation of Escherichia coli, Staphylococcus auresu and Listeria monocytogenes from milk product...
Contibutors:
Singh, Priyanka (author)
/
Prakash, Alka (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2008, volume 92,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (142 kB)
1. TXT document (17 kB)
Enumeration, isolation, and identification of bifidobacteria from dairy product
Contibutors:
Vlková, Eva (author)
/
Rada, Vojtěch (author)
/
Trojanová, Iva (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2004, volume 84,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (188 kB)
1. TXT document (21 kB)
The presence of some pathogen micro organisms, yeasts and moulds in cheese samples produced at sm...
Contibutors:
Godič Torkar, Karmen (author)
/
Golc-Teger, Slavica (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2006, volume 88,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (258 kB)
1. TXT document (54 kB)
Model za razvrščanje izdelkov kosovnega pohištva iz lesa glede na obremenjevanje okolja med proce...
Contibutors:
Lipušček, Igor (author)
/
Oblak, Leon (author)
/
Zadnik Stirn, Lidija (author)
Source:
Zbornik gozdarstva in lesarstva
Numbering: 2003,
issue 70
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (111 kB)
1. TXT document (4 kB)
Model za razvrščanje izdelkov kosovnega pohištva iz lesa glede na obremenjevanje okolja med proce...
Contibutors:
Lipušček, Igor (author)
/
Oblak, Leon (author)
/
Zadnik Stirn, Lidija (author)
Source:
Zbornik gozdarstva in lesarstva
Numbering: 2003,
issue 70
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (110 kB)
1. TXT document (4 kB)
Nelesni materiali v izdelkih lesnopredelovalne in pohištvene industrije
Contibutors:
Petrič, Marko (author)
/
Ljuljka, B. (critic writer)
/
Tišler, Vesna (critic writer)
Source:
knjige
Provider: Narodna in univerzitetna knjižnica / Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
1. PDF document (54 MB)
1. TXT document (337 kB)
Fatty acid profile of sour dairy products produced by different starter cultures
Contibutors:
Salamon, Rozália Veronika (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2012,
suppl. 3
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (869 kB)
1. TXT document (14 kB)
Total fatty acids composition of raw and ripe Slavonian kulen in relation to raw material used
Contibutors:
Karolyi, Danijel (author)
/
Čurić, Tomislav (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2012,
suppl. 3
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (874 kB)
1. TXT document (16 kB)
Effect of two different rearing systems on quality of dry cured "coppa" of Nero Siciliano pig
Contibutors:
Di Rosa, Ambra (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2013,
suppl. 4
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (1133 kB)
1. TXT document (18 kB)
Effects of salting duration and boar taint level on quality of dry-cured hams
Contibutors:
Kaltnekar, Tadej (author)
/
Škrlep, Martin (author)
/
Batorek Lukač, Nina (author)
/
Tomažin, Urška (author)
/
Prevolnik Povše, Maja (author)
/
Labussiere, Etienne (author)
/
Demšar, Lea (author)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2016,
suppl. 5
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (480 kB)
1. TXT document (23 kB)
Effect of salting duration on salt content and proteolysis in Kraški pršut dry hams after the res...
Contibutors:
Batorek, Nina (author)
/
Škrlep, Martin (author)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (author)
/
Prevolnik, Maja (author)
/
Velikonja Bolta, Špela (author)
/
Lisjak, Klemen (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2013,
suppl. 4
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (1143 kB)
1. TXT document (16 kB)
Effect of salt reduction on the length of the resting stage of Italian typical dry-cured ham
Contibutors:
Schivazappa, Christina (author)
/
Pinna, Anna (author)
/
Virgili, Roberta (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2013,
suppl. 4
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (1267 kB)
1. TXT document (13 kB)
Healthy trends affect the quality of traditional meat products in Mediterranean area
Contibutors:
Flores, Mónica (author)
/
Olivares, Alicia (author)
/
Corral, Sara (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2013,
suppl. 4
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (2283 kB)
1. TXT document (18 kB)
Non destructive spectral sensors for authentication of the feeding regime of Iberian hams during ...
Contibutors:
Pedro Sanz, Emiliano Jesús de (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2013,
suppl. 4
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (1124 kB)
1. TXT document (14 kB)
page
of 1
hits per page:
5
10
25
50
100