Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 57
Tip gradiva
ciljni raziskovalni projekti (1)
časopisje in članki (14)
knjige (7)
video posnetki (1)
visokošolska dela (2)
znanstveno časopisje in članki (32)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (13)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (12)
Časopis za zgodovino in narodopisje (1)
Gozdarski vestnik (2)
Les (Ljubljana) (3)
Slovenian veterinary research (1)
Slovenski čebelar (14)
Časopisje in članki - oblika
članki (46)
Jezik
angleški (26)
slovenski (31)
Leto izida
11.2018-10.2020 (1)
1910 (1)
1936 (1)
1994 (1)
1998 (1)
2004 (7)
2005 (1)
2006 (2)
2008 (2)
2010 (3)
2011 (1)
2012 (3)
2013 (11)
2014 (1)
2015 (5)
2016 (6)
2017 (5)
2018 (1)
2019 (1)
2021 (2)
2022 (1)
Izvor
ARRS - Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (1)
Čebelarska zveza Slovenije (14)
Mestna knjižnica Ljubljana (1)
Narodna in univerzitetna knjižnica (9)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (27)
Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta (1)
Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta (1)
Zveza gozdarskih društev Slovenije (2)
Zveza lesarjev Slovenije (3)
Vsebina
Kmetijstvo (57)
Biologija (1)
Založnik
Biotechnical Faculty (1)
Biotehniška fakulteta (24)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za lesarstvo (3)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo (1)
Kmetijski inštitut Slovenije (4)
M. Lušnic Polak (1)
Mestni magistrat (1)
R. Karas (1)
Studio Mi (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (1)
Veterinarska fakulteta (1)
Zavod IRC (1)
Zgodovinsko društvo v Mariboru (1)
Zveza čebelarskih društev Slovenije (14)
Zveza društev inženirjev in tehnikov gozdarstva in lesarstva Slovenije (1)
Zveza gozdarskih društev Slovenije (1)
Pravice
CC BY-NC - priznanje avtorstva, nekomercialno (3)
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (3)
javna domena (1)
pravice pridržane (50)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (8)
Prost (49)
Išči med rezultati (
57
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Vpliv sestave krme in spola prašičev na kakovost sušenih vratin
Avtorji:
Žemva, Marjeta (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Vidakovič, Sergeja (avtor)
/
Žlender, Božidar (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 88,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (225 kB)
1. TXT datoteka (33 kB)
Enterococci in cheese - phenotypization and antibiotic resistance
Avtorji:
Bulajić, Snežana (avtor)
/
Mijačević, Zora (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (199 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Use of mono- and sesquiterpenes for characterisation of mountain cheeses
Avtorji:
Zeppa, Giuseppe (avtor)
/
Giordano, Manuela (avtor)
/
Bertolino, Marta (avtor)
/
Gerbi, Vincenzo (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (213 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Influence of raw matter origin and production period on fatty-acid composition of dry-cured hams
Avtorji:
Žlender, Božidar (avtor)
/
Polak, Tomaž (avtor)
/
Špacapan, Dajana (avtor)
/
Andronikov, Darko (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2008, letnik 92,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (168 kB)
1. TXT datoteka (31 kB)
Traditional manufacturing of hard cheese - kachkaval on Stara Planina mountain
Avtorji:
Mijačević, Zora (avtor)
/
Bulajić, Snežana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (204 kB)
1. TXT datoteka (17 kB)
The impact of processing methods on the quality of Sudanese withe cheese produces by small scale ...
Avtorji:
Elkhider, I.A.E. (avtor)
/
El Zubeir, I.E.M. (avtor)
/
Basheir, A.A. (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (724 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
Comparative study of iron, magnesium and zinc and daily intakes in certain meats and meat products
Avtorji:
Bilandžić, Nina (avtor)
/
Sedak, Marija (avtor)
/
Đokić, Maja (avtor)
/
Varenina, Ivana (avtor)
/
Solomun Kolanović, Božica (avtor)
/
Božič, Đurđica (avtor)
/
Brstilo, M. (avtor)
/
Sokolić-Mihalak, Darja (avtor)
/
Jurković, Zorica (avtor)
Vir:
Slovenian veterinary research
Številčenje: 2013, letnik 50,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (253 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Prevalence of coagulase positive pathogenic Staphylococcus aureus in milk products collected from...
Avtorji:
Singh, Priyanka (avtor)
/
Prakash, Alka (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (985 kB)
1. TXT datoteka (17 kB)
Potencialna raba bukovine in vrednotenje dodane vrednosti v izdelkih iz bukovine
Avtorji:
Kropivšek, Jože (avtor)
/
Čufar, Katarina (avtor)
Vir:
Gozdarski vestnik
Številčenje: 2015, letnik 73,
številka 10
Izvor: Zveza gozdarskih društev Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (231 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Characterization of autochthonous lactic acid bacteria from an artisanal Italian cheese
Avtorji:
Zeppa, Giuseppe (avtor)
/
Fortina, Maria Grazia (avtor)
/
Dolci, Paola (avtor)
/
Aquati, Anna (avtor)
/
Gandini, Annibale (avtor)
/
Manachini, Pier Luigi (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (314 kB)
1. TXT datoteka (20 kB)
Enumeration, isolation, and identification of bifidobacteria from dairy product
Avtorji:
Vlková, Eva (avtor)
/
Rada, Vojtěch (avtor)
/
Trojanová, Iva (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 84,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (188 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
The presence of some pathogen micro organisms, yeasts and moulds in cheese samples produced at sm...
Avtorji:
Godič Torkar, Karmen (avtor)
/
Golc-Teger, Slavica (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2006, letnik 88,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (258 kB)
1. TXT datoteka (54 kB)
Ocena možnosti razvoja in trženja proizvodov iz bukovine
Avtorji:
Oblak, Leon (avtor)
/
Jošt, Matej (avtor)
/
Kropivšek, Jože (avtor)
Vir:
Les (Ljubljana)
Številčenje: 2017, letnik 66,
številka 1
Izvor: Zveza lesarjev Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (581 kB)
1. TXT datoteka (39 kB)
Dodana vrednost v izdelkih v gozdno-lesni verigi
Avtorji:
Kropivšek, Jože (avtor)
/
Gornik Bučar, Dominika (avtor)
Vir:
Les (Ljubljana)
Številčenje: 2017, letnik 66,
številka 1
Izvor: Zveza lesarjev Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (366 kB)
1. TXT datoteka (49 kB)
Lastnosti bukovine in njena raba
Avtorji:
Čufar, Katarina (avtor)
/
Gorišek, Željko (avtor)
/
Merela, Maks (avtor)
/
Kropivšek, Jože (avtor)
/
Gornik Bučar, Dominika (avtor)
/
Straže, Aleš (avtor)
Vir:
Les (Ljubljana)
Številčenje: 2017, letnik 66,
številka 1
Izvor: Zveza lesarjev Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (727 kB)
1. TXT datoteka (51 kB)
Harmonisation of methods in entire male and immunocastrate research
Avtorji:
Čandek-Potokar, Marjeta (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (14 MB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Tržno-policijski predpisi za prodajo mleka in mlečnih izdelkov
Vir:
Knjige
Izvor: Mestna knjižnica Ljubljana
1. PDF datoteka (1633 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Novi rubriki o zaključnih izdelkih študija gozdarstva na pot
Avtorji:
Koler-Povh, Teja (avtor)
Vir:
Gozdarski vestnik
Številčenje: 1998, letnik 56,
številka 5-6
Izvor: Zveza gozdarskih društev Slovenije
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (207 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Lan in njegovi izdelki v slovenski krajini
Avtorji:
Novak, Vilko
Vir:
Časopis za zgodovino in narodopisje
Številčenje: 1936, letnik 31,
številka 1
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica / Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta
(Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo)
1. PDF datoteka (555 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Fatty acid profile of sour dairy products produced by different starter cultures
Avtorji:
Salamon, Rozália Veronika (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (869 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Total fatty acids composition of raw and ripe Slavonian kulen in relation to raw material used
Avtorji:
Karolyi, Danijel (avtor)
/
Čurić, Tomislav (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2012,
suppl. 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (874 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Effect of two different rearing systems on quality of dry cured "coppa" of Nero Siciliano pig
Avtorji:
Di Rosa, Ambra (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1133 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
Effects of salting duration and boar taint level on quality of dry-cured hams
Avtorji:
Kaltnekar, Tadej (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Batorek Lukač, Nina (avtor)
/
Tomažin, Urška (avtor)
/
Prevolnik Povše, Maja (avtor)
/
Labussiere, Etienne (avtor)
/
Demšar, Lea (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2016,
suppl. 5
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (480 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Effect of salt reduction on the length of the resting stage of Italian typical dry-cured ham
Avtorji:
Schivazappa, Christina (avtor)
/
Pinna, Anna (avtor)
/
Virgili, Roberta (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1267 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Healthy trends affect the quality of traditional meat products in Mediterranean area
Avtorji:
Flores, Mónica (avtor)
/
Olivares, Alicia (avtor)
/
Corral, Sara (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (2283 kB)
1. TXT datoteka (18 kB)
stran
od 3
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100