Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Menu
SLO
|
ENG
author
full-text
keywords
date
title
source
publisher
collection
AND
OR
NOT
author
full-text
keywords
date
title
source
publisher
collection
AND
OR
NOT
author
full-text
keywords
date
title
source
publisher
collection
AND
OR
NOT
author
full-text
keywords
date
title
source
publisher
collection
AND
OR
NOT
ADVANCED SEARCH
About us
Cooperation
Terms of use
dLib Statistics
Partners
News
Virtual exhibitions
Contact us
My dLib.si
Email
:
Pass.:
Login
Register!
Forgoten password
Number of hits: 48
Source type
books (1)
journals (26)
theses and dissertations (21)
Journals - titles
Acta agriculturae Slovenica (25)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (1)
Journals - form
articles (26)
Language
english (29)
german (2)
slovenian (26)
Date
1906 (1)
2003 (1)
2004 (1)
2005 (4)
2006 (3)
2007 (3)
2008 (1)
2009 (4)
2010 (3)
2011 (2)
2012 (2)
2013 (5)
2014 (2)
2016 (4)
2017 (1)
2018 (1)
2019 (5)
2020 (3)
2022 (1)
2023 (1)
Location
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (48)
Narodna in univerzitetna knjižnica (1)
Content
Chemical Engineering (48)
Chemistry (2)
Economics (1)
Medicine (3)
Welfare Work (1)
Publisher
(1)
A. Kuhar (1)
B. Butinar (1)
Biotehniška fakulteta (22)
Biotehniška fakulteta, Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti (1)
E. Bešter (1)
E. Bizaj (1)
Guthmann-Peterson (1)
J. Horvat (1)
K. Istenič (1)
K. Miklavec (1)
K. Trošt (1)
M. Bučar-Miklavčič (1)
M. Deželak (1)
M. Jenko (1)
M. Jevšnik (1)
M. Šporin (1)
M. Štimec (1)
N. Krajnc (1)
N. Zupanič (1)
P. Pori (1)
S. Urbančič (1)
T. Potočnik (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (3)
V. Valenčič (1)
Založba Univerze v Ljubljani (2)
Rights
CC BY – Attribution (2)
CC BY-NC-ND - Attribution, Non-Commercial, No Derivatives (7)
In Copyright (38)
The Public Domain Mark (1)
Access
Public (28)
Restricted (designated terminals) (20)
Search in (
48
)
Sort by:
relevance
relevance
date ascending
date descending
input date ascending
input date descending
title ascending
title descending
Microoxygenation of red wines
Contibutors:
Lesica, Marko (author)
/
Košmerl, Tatjana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2009, volume 93,
issue 3
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (255 kB)
1. TXT document (36 kB)
Izdelava testenin iz mok navadne in tatarske ajde
Contibutors:
Vombergar, Blanka (author)
/
Pem, Nataša (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2007, volume 89,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (209 kB)
1. TXT document (23 kB)
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
Contibutors:
Wondra, Mojmir (author)
/
Kavčič, Kristina (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2013, volume 101,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (502 kB)
1. TXT document (36 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Contibutors:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (author)
/
Marinšek-Logar, Romana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2010, volume 96,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (470 kB)
1. TXT document (45 kB)
Uravnavanje kislosti belih in rdečih vin s kemijskim razkisom
Contibutors:
Košmerl, Tatjana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2005, volume 85,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (226 kB)
1. TXT document (24 kB)
Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
Contibutors:
Kovač, Boris (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2011, volume 97,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (134 kB)
1. TXT document (21 kB)
Priprava ajdovih keksov za prehranske poskuse
Contibutors:
Vombergar, Blanka (author)
/
Gostenčnik, Darinka (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2005, volume 85,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (268 kB)
1. TXT document (34 kB)
Genetske in biotehnološke osnove kakovosti škroba v rastlinskih pridelkih in živilih
Contibutors:
Škrabanja, Vida (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2005, volume 85,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (208 kB)
1. TXT document (24 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Contibutors:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (author)
/
Marinšek-Logar, Romana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2010, volume 96,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (189 kB)
1. TXT document (40 kB)
Determination of free amino acid content in the Slovenian dry-cured ham "Kraški pršut" and produc...
Contibutors:
Janeš, Lucija (author)
/
Velikonja Bolta, Špela (author)
/
Škrlep, Martin (author)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (author)
/
Prevolnik, Maja (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2012, volume 100,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (742 kB)
1. TXT document (27 kB)
Biogenic amines in red wine
Contibutors:
Košmerl, Tatjana (author)
/
Šućur, Sanja (author)
/
Prosen, Helena (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2013, volume 101,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (228 kB)
1. TXT document (54 kB)
Identification of environmental impact hot spots in traditional food production lines
Contibutors:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (author)
/
Marinšek-Logar, Romana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2009, volume 94,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (272 kB)
1. TXT document (25 kB)
Sensory acceptability of chocolate with inulin
Contibutors:
Golob, Terezija (author)
/
Mičović, Elizabeta (author)
/
Bertoncelj, Jasna (author)
/
Korošec, Mojca (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2004, volume 83,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (215 kB)
1. TXT document (24 kB)
Effect of salting duration on salt content and proteolysis in Kraški pršut dry hams after the res...
Contibutors:
Batorek, Nina (author)
/
Škrlep, Martin (author)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (author)
/
Prevolnik, Maja (author)
/
Velikonja Bolta, Špela (author)
/
Lisjak, Klemen (author)
Source:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Numbering: 2013,
suppl. 4
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (1143 kB)
1. TXT document (16 kB)
Ocena učinkov sprememb ekonomskih razmer v agroživilstvu z uporabo izračunljivega modela splošnega ravnotežja
Contibutors:
Kuhar, Aleš (author)
/
Erjavec, Emil (mentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
1. PDF document (1422 kB)
1. TXT document (447 kB)
Dostop v Repozitoriju Univerze
Die Görzer Prünellenindustrie mit besonderer Rücksichtnahme auf das "Schwefeln" des Obstes
Contibutors:
Devarda, A. (author)
Source:
Knjige
Provider: Narodna in univerzitetna knjižnica / Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
1. PDF document (51 MB)
1. TXT document (273 kB)
Use of gum blend in the optimization of grape molasses halva Gazi formulation with an emphasis on...
Contibutors:
Abhari, Hassan (author)
/
Elhami Rad, Amir Hossein (author)
/
Karazhiyan, Hojjat (author)
/
Abhari, Abbas (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2020, volume 116,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (702 kB)
1. TXT document (27 kB)
The effect of some additives on the rheology of dough and quality of bread
Contibutors:
Abdullahi, Xhabir (author)
/
Xhabiri, Gafur (author)
/
Sulejmani, Erhan (author)
/
Selimi, Faton (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2022, volume 118,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (525 kB)
1. TXT document (27 kB)
Effect of the alcohol content on sensory perception of the fruit spirits
Contibutors:
Šekerić, Arman (author)
/
Blesić, Milenko (author)
/
Drkenda, Pakeza (author)
/
Spaho, Nermina (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2023, volume 119,
issue 4
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (754 kB)
1. TXT document (33 kB)
Effects of cassava flour on the stickiness properties of wheat bread dough: unleavened, leavened ...
Contibutors:
Chisenga, Shadrack Mubanga (author)
/
Workneh, Tilahun Seyoum (author)
/
Bultosa, Geremew (author)
/
Alimi, Buliyaminu Adegbemiro (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2019, volume 114,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (825 kB)
1. TXT document (54 kB)
Vezane fenolne spojine polnozrnatih žitnih pripravkov kot sestavina funkcionalnih živil
Contibutors:
Terpinc, Petra (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2019, volume 114,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (647 kB)
1. TXT document (66 kB)
Vezane fenolne spojine polnozrnatih žitnih pripravkov kot sestavina funkcionalnih živil
Contibutors:
Terpinc, Petra (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2019, volume 114,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (806 kB)
1. TXT document (49 kB)
Dimensions of the perceived value for wine from the perspective of Slovenian wine consumers
Contibutors:
Pestar Bizjak, Sandra (author)
/
Hristov, Hristo (author)
/
Kuhar, Aleš (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2020, volume 115,
issue 1
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (166 kB)
1. TXT document (34 kB)
Comparison of total polyphenols content and antioxidant potential of wines from "Welschriesling" ...
Contibutors:
Lužar, Jasna (author)
/
Jug, Tjaša (author)
/
Jamnik, Polona (author)
/
Košmerl, Tatjana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2016, volume 107,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (336 kB)
1. TXT document (23 kB)
Volatile phenols in wine
Contibutors:
Šućur, Sanja (author)
/
Čadež, Neža (author)
/
Košmerl, Tatjana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2016, volume 107,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (445 kB)
1. TXT document (83 kB)
Effect of added rosemary extract on oxidative stability of Camelina sativa oil
Contibutors:
Abramovič, Helena (author)
/
Abram, Veronika (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2006, volume 87,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (215 kB)
1. TXT document (20 kB)
Effect of powdery mildew attack on quality parameters and experimental bread baking of wheat
Contibutors:
Samobor, Vesna (author)
/
Vukobratović, Marija (author)
/
Jošt, Marijan (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2006, volume 87,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (1649 kB)
1. TXT document (23 kB)
Mikrooksidacija vina modri pinot
Contibutors:
Lesica, Marko (author)
/
Košmerl, Tatjana (author)
Source:
Acta agriculturae Slovenica
Numbering: 2006, volume 87,
issue 2
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF document (261 kB)
1. TXT document (39 kB)
Zaščita lesa pred sevanjem UV s premaznimi sistemi z nanodelci
Contibutors:
Pori, Pavel (author)
/
Petrič, Marko (mentor)
/
Orel, Boris (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Publication is available at terminals on the library premises
Integralno vrednotenje vključitve sistema HACCP pri zagotavljanju varnih živil
Contibutors:
Jevšnik, Mojca (author)
/
Raspor, Peter (mentor)
/
Hlebec, Valentina (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Določanje botaničnega in geografskega porekla ter vpliv praženja semen na kemijsko sestavo bučnega olja
Contibutors:
Potočnik, Tanja (author)
/
Košir, Iztok Jože (mentor)
/
Vidrih, Rajko (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Vpliv tehnoloških postopkov na kakovost namiznih oljk Slovenske Istre
Contibutors:
Valenčič, Vasilij (author)
/
Golob, Terezija (mentor)
/
Smole Možina, Sonja (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
Contibutors:
Šporin, Monika (author)
/
Smole Možina, Sonja (mentor)
/
Kovač, Boris (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Sladkor v predpakiranih živilih in prehrani otrok v Sloveniji
Contibutors:
Zupanič, Nina (author)
/
Fidler Mis, Nataša (mentor)
/
Pravst, Igor (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Vpliv izbranih tehnoloških postopkov na kemijske in senzorične značilnosti slovenskih deviških oljčnih olj
Contibutors:
Bučar-Miklavčič, Milena (author)
/
Golob, Terezija (mentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Vpliv tehnoloških postopkov na spremembe fenolnih spojin v sokovih in nektarjih
Contibutors:
Trošt, Kajetan (author)
/
Hribar, Janez (mentor)
/
Golc-Wondra, Alenka (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Beer-like gluten-free beverages fermented from buckwheat and quinoa
Contibutors:
Deželak, Matjaž (author)
/
Košir, Iztok Jože (mentor)
/
Raspor, Peter (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Publication is available at terminals on the library premises
Vpliv zeliščnih ekstraktov na oksidacijo maščob in nastanek akrilamida med cvrtjem krompirja
Contibutors:
Urbančič, Simona (author)
/
Vidrih, Rajko (mentor, member of the commission for defense)
/
Košmerl, Tatjana (member of the commission for defense)
/
Zupančič-Kralj, Lucija (member of the commission for defense)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Publication is available at terminals on the library premises
Interactions between contaminants and starter cultures during alcoholic fermentation
Contibutors:
Bizaj, Etjen (author)
/
Raspor, Peter (mentor)
/
Curtin, Chris D. (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Publication is available at terminals on the library premises
Ocenjevanje izbranih socialno-ekonomskih in okoljskih posledic rabe lesne biomase
Contibutors:
Krajnc, Nike (author)
/
Winkler, Iztok (mentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Vpliv prehranskih in zdravstvenih trditev ter simbolov na potrošnikovo izbiro živil
Contibutors:
Miklavec, Krista (author)
/
Pravst, Igor (mentor)
/
Pohar, Jurij (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Publication is available at terminals on the library premises
Mikrokapsulacija katehinov in izvlečkov granatnega jabolka (Punica granatum L.) v polisaharidne nosilce
Contibutors:
Istenič, Katja (author)
/
Poklar Ulrih, Nataša (mentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Publication is available at terminals on the library premises
Volumenske in transportne lastnosti vodnih raztopin alkalijskih cikloheksilsulfamatov
Contibutors:
Horvat, Jaka (author)
/
Rudan Tasič, Darja (mentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Oksidacijska stabilnost ekstra deviških oljčnih olj Slovenske Istre
Contibutors:
Bešter, Erika (author)
/
Golob, Terezija (mentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Auswirkungen der Etablierung des International Food Standards (IFS) in Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft
Contibutors:
Plank, Roswitha (author)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Preskrbljenost z jodom in vnos soli pri slovenskih adolescentih
Contibutors:
Štimec, Matevž (author)
/
Fidler Mis, Nataša (mentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignon
Contibutors:
Jenko, Mojca (author)
/
Košmerl, Tatjana (mentor)
/
Čuš, Franc (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Publication is available at terminals on the library premises
Zasnova analitičnega postopka ugotavljanja pristnosti in stopnje predelave bučnega olja
Contibutors:
Butinar, Bojan (author)
/
Raspor, Peter (mentor)
/
Vidrih, Rajko (comentor)
Provider: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Publication is available at terminals on the library premises
page
of 1
hits per page:
5
10
25
50
100