Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 21
Tip gradiva
znanstveno časopisje in članki (21)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (20)
Acta agriculturae slovenica. Suplement (1)
Časopisje in članki - oblika
članki (21)
Jezik
angleški (14)
slovenski (7)
Leto izida
2004 (1)
2005 (3)
2007 (1)
2009 (2)
2010 (2)
2011 (1)
2012 (1)
2013 (3)
2016 (2)
2019 (3)
2020 (2)
Izvor
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (21)
Vsebina
Kemijska tehnologija (21)
Založnik
Biotehniška fakulteta (21)
Pravice
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (7)
pravice pridržane (14)
Dostop
Prost (21)
Išči med rezultati (
21
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Microoxygenation of red wines
Avtorji:
Lesica, Marko (avtor)
/
Košmerl, Tatjana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2009, letnik 93,
številka 3
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (255 kB)
1. TXT datoteka (36 kB)
Izdelava testenin iz mok navadne in tatarske ajde
Avtorji:
Vombergar, Blanka (avtor)
/
Pem, Nataša (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2007, letnik 89,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (209 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
Avtorji:
Wondra, Mojmir (avtor)
/
Kavčič, Kristina (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2013, letnik 101,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (502 kB)
1. TXT datoteka (36 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (470 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Uravnavanje kislosti belih in rdečih vin s kemijskim razkisom
Avtorji:
Košmerl, Tatjana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (226 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
Avtorji:
Kovač, Boris (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2011, letnik 97,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (134 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Priprava ajdovih keksov za prehranske poskuse
Avtorji:
Vombergar, Blanka (avtor)
/
Gostenčnik, Darinka (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (268 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Genetske in biotehnološke osnove kakovosti škroba v rastlinskih pridelkih in živilih
Avtorji:
Škrabanja, Vida (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (208 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (189 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Determination of free amino acid content in the Slovenian dry-cured ham "Kraški pršut" and produc...
Avtorji:
Janeš, Lucija (avtor)
/
Velikonja Bolta, Špela (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2012, letnik 100,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (742 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Biogenic amines in red wine
Avtorji:
Košmerl, Tatjana (avtor)
/
Šućur, Sanja (avtor)
/
Prosen, Helena (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2013, letnik 101,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (228 kB)
1. TXT datoteka (54 kB)
Identification of environmental impact hot spots in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2009, letnik 94,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (272 kB)
1. TXT datoteka (25 kB)
Sensory acceptability of chocolate with inulin
Avtorji:
Golob, Terezija (avtor)
/
Mičović, Elizabeta (avtor)
/
Bertoncelj, Jasna (avtor)
/
Korošec, Mojca (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2004, letnik 83,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (215 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Effect of salting duration on salt content and proteolysis in Kraški pršut dry hams after the res...
Avtorji:
Batorek, Nina (avtor)
/
Škrlep, Martin (avtor)
/
Čandek-Potokar, Marjeta (avtor)
/
Prevolnik, Maja (avtor)
/
Velikonja Bolta, Špela (avtor)
/
Lisjak, Klemen (avtor)
Vir:
Acta agriculturae slovenica. Suplement
Številčenje: 2013,
suppl. 4
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (1143 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Use of gum blend in the optimization of grape molasses halva Gazi formulation with an emphasis on...
Avtorji:
Abhari, Hassan (avtor)
/
Elhami Rad, Amir Hossein (avtor)
/
Karazhiyan, Hojjat (avtor)
/
Abhari, Abbas (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2020, letnik 116,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (702 kB)
1. TXT datoteka (27 kB)
Effects of cassava flour on the stickiness properties of wheat bread dough: unleavened, leavened ...
Avtorji:
Chisenga, Shadrack Mubanga (avtor)
/
Workneh, Tilahun Seyoum (avtor)
/
Bultosa, Geremew (avtor)
/
Alimi, Buliyaminu Adegbemiro (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2019, letnik 114,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (825 kB)
1. TXT datoteka (54 kB)
Vezane fenolne spojine polnozrnatih žitnih pripravkov kot sestavina funkcionalnih živil
Avtorji:
Terpinc, Petra (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2019, letnik 114,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (647 kB)
1. TXT datoteka (66 kB)
Vezane fenolne spojine polnozrnatih žitnih pripravkov kot sestavina funkcionalnih živil
Avtorji:
Terpinc, Petra (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2019, letnik 114,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (806 kB)
1. TXT datoteka (49 kB)
Dimensions of the perceived value for wine from the perspective of Slovenian wine consumers
Avtorji:
Pestar Bizjak, Sandra (avtor)
/
Hristov, Hristo (avtor)
/
Kuhar, Aleš (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2020, letnik 115,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (166 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Comparison of total polyphenols content and antioxidant potential of wines from "Welschriesling" ...
Avtorji:
Lužar, Jasna (avtor)
/
Jug, Tjaša (avtor)
/
Jamnik, Polona (avtor)
/
Košmerl, Tatjana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2016, letnik 107,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (336 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Volatile phenols in wine
Avtorji:
Šućur, Sanja (avtor)
/
Čadež, Neža (avtor)
/
Košmerl, Tatjana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2016, letnik 107,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (445 kB)
1. TXT datoteka (83 kB)
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100