The Voice of youth (The Voice of youth (Chicago, Ill.), 1922)
Glasilo slovenskih izseljencev za mladino je izhajalo enkrat na dva meseca v slovenskem in angleškem jeziku. Vsebina je bila raznolika, od leposlovja, raznih zanimivosti, do pisma bralcev in spremljanja dogajanja med mladimi.
Keywords: glasilo; mladina; Slovenska narodna podporna jednota; kulturna prosvetna društva; izseljenci; Amerika