Mati in gospodinja (Mati in gospodinja, 1926)
Časopis Mati in gospodinja je izhajal na štirinajst dni, kot priloga časniku Domoljubu. Vseboval je razne nasvete v gospodinjstvu, vrtnarstvu, zdravilstvu, vzgoji otrok, pa tudi besedilo za razvedrilo.
Keywords: Časniki; Gospodinjstvo; Slovenia; Slovenija