Zbor občanov (Zbor občanov, 1961)
Glasilo SZDL Ljubljana – Bežigrad je izhajalo na 14 dni. Vsebovalo je prilogi Zbor delegatov in Mi. Vsebovalo je prispevke na temo javne uprave in tudi nekaj športnih novic.
Keywords: Občina Ljubljana-Bežigrad; Glasila