Mali list (Mali list, 1923)
Mali list, tednik za novice in pouk, je izhajal tedensko v Trstu, v letih 1923-1929. Prinašal je razne zanimivosti od doma in po svetu.
Keywords: Časniki; Zamejski Slovenci; Italija; Italy; 20.st.