Gospodar (Gospodar (Ljubljana), 1926)
Priloga Domoljuba je izhajala vsako drugo sredo. Vsebovala je novice, podajala podatke o gospodarskih razmerah ter delila nasvete s področja kmetovanja in gospodarjenja, poleg tega je vsebovala tudi novice o zanimivostih po svetu.
Keywords: Časniki; Kmetijstvo; agriculture; Slovenia; Slovenija