Organizacija (Organizacija (Kranj), 1995)
Organizacija je interdisciplinarna znanstveno-strokovna revija, ki objavlja prispevke s področja organizacije, informatike in kadrovskega managementa. Revija izhaja kot mesečnik že od leta 1995, v izdaji Moderne organizacije.
Keywords: informatika; information science; kadri; management; Organizacija dela; Organizacija poslovanja