Mlado Jutro (Mlado Jutro, 1931)
Nedeljska priloga časnika Jutro je vsebovala pravljice, povesti, pesmi in druga literarna dela v prozi, razne uganke, računske naloge in druge zagonetke. Urednica priloge je bila Franka Levstikova.