Problemi. Razprave (Problemi. Razprave, 1971)
Problemi.Razprave je podzbirka revije Problemi, ki je izhajala v obdobju od 1971 do 1994. Časopis je izdajalo Društvo za teoretsko psihoanalizo in je izhajal občasno. Ima pa tudi podzbirko z naslovom Razpol (Ljubljana).
Keywords: art; umetnost; književnost; literature; philosophy; filozofija; kultura; culture; razprave; študije