ZPMS novičke (ZPMS novičke, 2015)
ZPMS novičke izhajajo od leta 2012, z letom 2015 pa so se posodobile in začele izhajati elektronsko. Spletna publikacija Zveze prijateljev mladine Slovenije ponuja informacije o dogajanju znotraj organizacije. Popisuje, kaj se je dogajalo v njihovih društvih in zvezah širom Slovenije, ocenjuje lastni doprinos in razmišlja kaj postoriti za mlade (okrogle mize, seminarji, konference). Enkrat mesečno se oglasi s predstavitvijo aktivnosti organizacije in napoveduje bodoče projekte, delavnice in ostala dogajanja.
Keywords: Zveza prijateljev mladine Slovenije; Informativni bilteni