Mentor (Mentor (Ljubljana. 1908), 1908)
Mentor je bil dijaški list, ki je izhajal mesečno, najprej v Šentvidu, nato pa (od 1908 do 1941) s prekinitvijo (od 1919 do 1921) v Ljubljani. V njem so objavljali svoja dela znani in malo manj znani slovenski literati.
Keywords: Dijaški listi; Slovenia; Slovenija; 1908-1941