Dignitas (Ljubljana) (Dignitas (Ljubljana), 1999)
Revijo Dignitas izdaja Nova revija v Ljubljani. Publikacija večinoma izhaja kot dvojna številka, dvakrat na leto. Objavlja znanstvene članke s področja ustavnega in mednarodnega prava človekovih pravic, zgoščene oz. skrajšane prevode sodb Evropskega sodišča za človekove pravice Sveta Evrope, še posebej sodbe izdane na pritožbe slovenskih pritožnikov, pravne komentarje sodb Evropskega sodišča, ključne dokumente, študije, mnenja in sklepe Evropske komisije za demokracijo skozi pravo, splošne informacije s področja varovanja človekovih pravic v Sloveniji in v mednarodnem okviru ter tematske številke in tematske bloke.
Keywords: Človekove pravice; human rights