Hmeljarski bilten (Hmeljarski bilten, 1968)
Revijo Hmeljarski bilten - Hop Bulletin enkrat letno izdaja Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije. Objavljeni so tako izvirni in pregledni znanstveni članki kot tudi strokovni prispevki s področja hmeljarstva in pivovarstva ter tudi širšega področja kmetijstva in agroživilstva.
Keywords: Hmeljarstvo; Pivovarstvo