Projektna mreža Slovenije (Projektna mreža Slovenije, 1998)
Projektna mreža Slovenije dvakrat letno objavlja mednarodne znanstvene in strokovne članke s področja projektnega managementa.Revija je multidisciplinarna in predvsem priročen vir informacij za vse vrste raziskovalcev, načrtovalcev, praktikov in oblikovalcev politik na različnih lokalnih, nacionalnih in mednarodnih ravneh odločanja ter v disciplinah, kot so proizvodnja, inženiring, trgovina, načrtovanje ter iz družbenega, gospodarskega in okoljskega področja.Projektna mreža Slovenije je revija odprtega dostopa, kar pomeni, da je njena vsebina prosto odstopna brez stroškov uporabniku ali njegovi instituciji. Vsi prispevki so objavljeni v skladu z licenco CC-BY 4.0. Objavljene materiale si je mogoče izmenjavati (kopirati in poslati na katerem koli mediju ali obliki) in prilagoditi (preurediti in pretvoriti za druge namene, tudi komercialne) pri tem pa je potrebno navesti avtorja.
Keywords: Informativni bilteni; Management; poslovanje podjetja; projekti; Projektno vodenje; Slovenia; Slovenija; strategija; združenja; Združenje za projektni management Slovenije