Zdravje za vse (Zdravje za vse (Spletna izd.), 2011)
Elektronski časopis je mesečnik. Vsebuje strokovne in aktualne novice ter informacije, ki zadevajo človekovo zdravje, kako ga izboljšati, ohranjati in krepiti. Vključuje tudi koledar dogodkov in izobraževanj ter na novo izdane publikacije zavoda.
Keywords: Zdravje