Gozdarski vestnik (Gozdarski vestnik, 1938)
Gozdarski vestnik, strokovna revija, ki jo izdaja Zveza gozdarskih društev Slovenije. Revija izhaja od leta 1938 in objavlja prispevke s področja gozdarstva in sorodnih ved.
Keywords: forestry; Gozdarstvo; lesno gospodarstvo