Delovni zvezki (Delovni zvezki - Zavod RS za makroekonomske analize in razvoj, 1992)
Delovni zvezki - publikacija Urada za makroekonomske analize in razvoj izhaja od leta 1992. Izhaja občasno v obliki avtorskih ali tematskih številk.
Keywords: Regionalni razvoj; Slovenia; Slovenija