Papir (Papir (Ljubljana), 1973)
Revija slovenske papirne in papirno predelovalne industrije je namenjena strokovni javnosti in splošni papirniški ozaveščenosti. Vsebuje izbor vsega dogajanja v okviru papirne panoge, spremlja poslovanje, raziskave in razvoj ter druge novice s tega področja. Izhaja na četrt leta.
Keywords: Društvo inženirjev in tehnikov papirništva; Ljubljana; papirništvo