Learning parade ... e-bulletin (Learning parade e-bulletin, 2013)
Learning parade e-bulletin je angleška izdaja publikacije: E-bilten Parade učenja, glasila projekta Uresničevanje prenovljenega Evropskega programa za učenje odraslih (EPUO) 2012-2014 v Sloveniji. Bilten je izhajal med leti 2013-2015.
Keywords: Andragogika; Andragogy