Lubadar (Lubadar, 2003)
Lubadar je interno glasilo Skupine Novoles, slovenskega podjetja, ki proizvaja pohištvo. V njem so izpostavljene pomembnejše novosti v ponudbi, aktivnosti na sejmih, seje vodstva, ter družabne dejavnosti za zaposlene, ki jih organizira podjetje.
Keywords: Novoles