Jahres-Bericht der philharmonischen Gesellscahft in Laibach (Jahres-Bericht der philharmonischen Gesellscahft in Laibach, 1863)
Časopis Jahres-Bericht der philharmonischen Gesellscahft in Laibach je izhajal v nemškem jeziku letno v Ljubljani. Zajemal je poročilo o delovanju Philharmonische Gesellschaft in Laibach/Skupnosti filharmonikov v Ljubljani.
Keywords: Ljubljana; Slovenian Philharmonic Orchestra; slovenska filharmonija; filharmonija; filharmonična družba