Naš kraj (Naš kraj (Dobrepolje), 1995)
Glasilo občine Dobrepolje izhaja mesečno in obvešča ter informira svoje bralce o dogajanju na lokalnem območju.
Keywords: Dobrepolje; Dobrepolje Municipality; Slovenia; Slovenija; municipality; občina; Glasila občin