Blejske novice (Blejske novice, 1986)
Glasilo občine Bled je v preteklosti, od leta 1986 izhajalo občasno, zdaj pa izhaja mesečno. Barvni časopis v sliki in besedi spremlja dogajanja ter informira o zgodovini v blejski občini. Novice brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva, ki spadajo v to občino.
Keywords: Bled; Slovenia; Slovenija; municipality; občina; Glasila občin