Trobla (Trobla (Velike Lašče), 1997)
Glasilo občanov Velik Lašče je nadaljevanje Informativnega biltena občine Velike Lašče, ki je nastal ob ustanovitvi občine. Vsebuje prilogo Uradne objave (Velike Lašče). Vsako leto izide sedem številk, gospodinjstva jih dobijo brezplačno.
Keywords: Velike Lašče; Slovenia; Slovenija; municipality; občina; Glasila občin