Pettauer Anzeiger (Pettauer Anzeiger, 1905)
Je nadaljevanje časnika Pettauer Zeitung. Glasilo je prinašalo le poslovne informacije – oglase štajerskih obrtnikov in trgovcev.
Keywords: časniki; Slovenia; Slovenija; Ptuj; 1905-1913