Naša skupnost (Naša skupnost (Jugoslavija), 1955)
Naša skupnost, glasilo predsedstva Zveznega odbora socialistične zveze delovnega ljudstva Jugoslavije, je izhajalo na štirinajst dni v Ljubljani. Vsebovalo je gospodarsko načrtovanje in pregled ter problematiko s področja javne uprave.
Keywords: Javna uprava