Vakuumist (Vakuumist, 1981)
Društvo DVTS izdaja revijo Vakuumist, časopis za vakuumsko znanost, tehniko in tehnologije, vakuumsko metalurgijo, tanke plasti, površine in fiziko plazme. Revija izhaja trikrat letno od leta 1981.
Keywords: Vakuumska tehnika