Poročilo centra SI-CERT (Letno poročilo Centra za varnejši internet, 2012)
V okviru centra SI-CERT in programa ozaveščanja Varni na internetu izide vsako leto Poročilo o omrežni varnosti, v katerem so zbrani najodmevnejši dogodki s tega področja.
Keywords: SI-CERT; Letna poročila; Internet