Novičnik (Novičnik CMEPIUS, 2014)
V Novičniku Center Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe objavlja novosti in nove možnosti s področja mednarodnega sodelovanja v izobraževanju.
Keywords: CMEPIUS; Informativni bilteni; Izobraževanje; Mednarodni projekti