Poročilo o jedrski in radiološki varnosti v Sloveniji v letu (Poročilo o jedrski in radiološki varnosti v Sloveniji, 1994)
Poročilo o jedrski in radiološki varnosti v Sloveniji izhaja letno. Publikacijo izdaja Uprava Republike Slovenije za jedrsko varnost. Prikazuje stanje, glede jedrske in radiološke varnosti pri nas, v skladu s skupno konvencijo o varnosti ravnanja.
Keywords: Slovenia; Slovenija; Uprava za jedrsko varnost; Letna poročila; Jedrske elektrarne; security; Varnost