Geografija v šoli (Geografija v šoli, 1991)
Kaj revija Geografija v šoli prinaša? Rubrika Širimo obzorja v branje ponuja prispevke, namenjene učiteljevi strokovni rasti; proučujejo regije doma in po svetu, prispevki pa posegajo tudi na področja drugih, geografiji sorodnih strok. Iz prakse vsebuje prispevke z didaktičnimi vsebinami in primere dobrih praks, ki jih lahko uporabite pri pouku (OŠ in SŠ). Tematski poudarki: formativno spremljanje, medpredmetno povezovanje, terensko delo in kartiranje, uporaba IKT pri pouku geografije, trajnostni razvoj, geopolitične, ekonomske in sorodne teme, inkluzija. (vir: https://www.zrss.si/strokovne-resitve/revije/geografija-v-soli)
Keywords: Geografija; geography; Pouk