Celjski tednik (Celjski tednik (1955-1968), 1955)
Glasilo Socialistične zveze delovnega ljudstva je izhajalo tedensko. Tednik je poročal in obveščal o aktualnih političnih in drugih dogodkih doma in po svetu, pisal je o družbeni problematiki takratnega časa, podkrepljen je bil s fotografijami in karikaturami ter vseboval tudi strani z zabavno tematiko (kvizi, križanke, horoskop…).