Rezultati raziskovanj (Rezultati raziskovanj - Statistični urad Republike Slovenije, 1976)
Publikacija Statističnega urada RS, Rezultati raziskovanj, je nadaljevanje Statističnega gradiva SR Slovenije. V posameznih številkah zajema različna področja človekovega udejstvovanja. Vsebuje izčrpne tabelne prikaze, metodolška pojasnila in običajno tudi komentar k raziskavam. Izhaja občasno.
Keywords: Slovenia; Slovenija; Statistični pregledi