Radiology and oncology (Radiology and oncology (Ljubljana), 1992)
Radiology and Oncology je revija, ki objavlja izvirne in pregledne znanstvene članke iz diagnostične in intervencijske radiologije, nuklearne medicine, ultrazvočne diagnostike, radioterapije, klinične in eksperimentalne onkologije, radiobiologije, radiofizike ter zaščite pred sevanjem. Revija Radiology and Oncology izhaja štirikrat letno, v angleškem jeziku. Sedež revije je na Onkološkem inštitutu v Ljubljani.