Železne niti (Železne niti, 2004)
Zbornik izhaja enkrat na leto, izdaja ga Muzejsko društvo Železniki. Vsebuje zgodovinski, naravoslovni in kulturni pregled Selške doline, obogaten je z barvnimi fotografijami, predstavlja osebnosti, ki so doma iz teh krajev.
Keywords: Selška dolina; Domoznanstvo; Zborniki