Slovensko glasilo (Slovensko glasilo, 2008)
Glasilo Slovenske zveze na Švedskem je nadaljevanje Informativnega glasila. Izhaja v dveh jezikih (slovenščini in švedščini) na četrt leta. Dokumentira družabno življenje in povezovanje Slovencev, živečih na Švedskem, spremlja tudi znane Slovence po svetu.
Keywords: Slovenska zveza na Švedskem; Landskrona; Glasila društev; Slovenski izseljenci; Švedska