Pravnik slovenski (Pravnik slovenski (1870-1872), 1870)
List za pravosodje, upravo in državoslovje Pravnik slovenski je izhajal dvakrat mesečno v Ljubljani. Nadaljuje se kot Slovenski pravnik.
Keywords: law; Pravo; Slovenia; Slovenija; 19.st.